• 527
    küme düşmesini istemediğim takım. -30 puanla başlasın gene de küme düşmesin. küme düşerse bütün futbolcuları yaprak dökümü misali uçar gider. daniel guiza'nın gol kaçırdığı o enfes pozisyonları nasıl başka bir takımda izleriz. izlesek de nasıl eğlenebiliriz? emre belözoğlu, diego lugano, bilica, selçuk şahin bu takımla güzel. ben şahsen bir taraftar olarak böyle eğleniyorum. bu işin eğlence kısmı tabi.

    rekabet açısından baktığımızda, galatasaray olarak 2011/2012 sezonuna müthiş bir kadroyla ve sinerji ile hazırlanıyoruz. teknik direktörümüz de fatih terim olduğuna göre hem tt arena'da, hem de kadıköy'de fenerbahçe'den intikam almanın sırası değil mi? bence tam sırası. fenerbahçe bir bank asya 1.lig takımı olarak ziraat türkiye kupası gruplarında karşımıza çıksa ne olur, çıkmasa ne olur. o maçlarda alınacak farklı bir galibiyetin galatasaray'a normal bir 3 puan dışında bir getirisi olmaz. iyice düşmüş, futbolcularını satmış, prestiji yerle bir olmuş bir takıma da vurmak galatasaray'ın spor ahlakına uymaz. ayrıca alex de souza'ya, volkan demirel'e türk telekom arena'yı dar etmeden bir taraftar olarak rahat edemem.

    kısacası bu takımı kadıköy şükrü saraçoğlu stadında, kendi taraftarının önünde yenelim. ondan sonra ne halt yerlerse yesinler. 3.lig'e bile düşsünler, umrumda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın