• 212
    fatih terim'in istifasının cebinde olduğunu ilginç bir giriş cümlesiyle yazmışlar.

    ''g.saray'da sular durulmuyor.''

    şimdi haberciliğe, haber yapanlara saygım sonsuzdur. kamuoyunu bilgilendirme ve yönlendirme gibi ulvi bir görevleri var fakat sen resmin tamamını görüp yorumlamaktansa şike soruşturması denen bataklığa düşmüş takımları görmezden gelip galatasaray'da sular durulmuyor diye başlık atarsan bu senin artniyetle haber yaptığını gösterir. şimdi bir kişinin tatil dolayısı ile 2-3 hafta gündemi takip etmediğini düşünelim, olur ya interneti yoktur, gazete alamamıştır. bu kişi milliyet'in bu haber bile denemeyecek kelimeler topluluğunu okusa direk galatasaray'ın ciddi bir kaos ortamı içerisinde olduğunu düşünür. pek tabii kendilerinin de amacı bu, galatasaray'ı aciz ve kaos ortamında göstermek. suyun karşı tarafının günbegün bataklığa saplanırken galatasaray'ın her an bir adım daha yükselmesi çok zorlarına gidiyor.

    fatih terim'in liverpool maçı sonrası, resmi sitenin ise gün içerisinde cevap vereceğini umuyorum.

    http://gss.gs/RZ

    --- alıntı ---

    g.saray’da sular durulmuyor.

    son 3 seneyi sürekli kavga ve başarısızlıkla geçiren sarı-kırmızılılarda ünal aysal’ın başa gelmesiyle herkes umutlanmıştı. fatih terim’in takımın başına geçmesiyle g.saray yeniden büyük takım havasına bürünmüştü ama önceki gün yönetimde yaşananlar yine suları bulandırdı.

    fatih terim’in yönetimde kendisine ve yapılan transferlere karşı yöneltilen eleştirilere çok üzüldüğü hatta istifasını bile hazırladığı öğrenildi.

    dün bütün gün yönetici abdürrahim albayrak’ın sakinleştirmeye çalışıtığı, hatta gönlünü almak için başkan ünal aysal’ın florya’ya gittiği terim’in çok üzgün olduğu ve “biz ne yaparsak g.saray için yapıyoruz.. dışarıdan burası nasıl gözüküyor çok merak ediyorum.. bunları hak edecek bir şey yapmadık.. g.saray’ın birlik olması gerekirken yaşananlara bakın.. eğer benim gitmemle kulübü istedikleri gibi yöneteceklerse bunu onlara veririm” dediği öğrenildi..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın