• 631
    ii. cesc savaslari ayyuka cikan kulup.

    adamlar dunyanin en iyi futbol takimina sahip, bu bir gercek. real madrid gibi bir efsanenin teknik direktorlugunu yapan dunyanin en iyi teknik adami jose bile kabul ettiyse bunu, ki bence 5-0'lik mactan sonra soyledikleri bir kabul edistir, barcelona futbol takimi hakikaten dunyanin en oturmus, en iyi futbol takimidir.

    simdi bu adamlar fabregas'i deli gibi isityorlar. e gorunuse bakilirsa fabregas da bu adamlari istiyor. en azindan demeclerden, dunya kupasi sonrasi giydigi barcelona formalarindan ben bunu anliyorum.

    simdi barcelona arsenal'e cesc'in degerini veriyorsa ama arsenal satmiyorsa, kusura bakmayin da arsenal terbiyesizlik etmis oluyor. zira, boyle bir durumda arsenal cesc'in fiyati 100 milyon euro dese napican?

    futbolcu gitmek istiyor, diger takim almak istiyor. e birader degerini de vermislerse birak gitsin yani. fabregas cubuklu tosun gibi karaktersiz bir adam olsa, sozlesmesi bittiginde ceker gider, afedersin de got gibi kalirsin oyle. sen biliyorsun futbolcunun karakterini, ve resmen, aleni bir sekilde bunu kullaniyorsun. ayip...

    bir sey daha soyleyecegim, sonucta guzellik gorecelidir. bana en guzel forma galatasaray formasidir, lakin barcelona formalari da oldukca hos oluyor fikrimce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın