resim
Andrey Arshavin
Görev:Genel Müdürlüğün Yardımcısı
Takım:Zenit
Yaş:43
Uyruk:Rusya
  • 174
    isterse messi ya da ronaldo olsun, ya da real madrid kadar bütçeniz olsun, avrupa'da hangi takım 30'una gelmiş ve 1 senelik sözleşmesi kalmış futbolcuya 14 milyon euro bonservis verir. bosman kanunlarında galatasaray transfer yapacaksa 14 milyon euro ödemeli diye bir kural mı var? başkalarına uyan kural bize niye uymasın? mesela ribery kaçtı gitti, fifa geçici lisans verdi, ribery sözleşmesinde ki açıkları kusurları iyi kullandı. belli kurallar kanunlar bize niye uygulanmasın? sözleşmesinde 10 küsür milyonun üzerinde paraya serbest kalır diye bir madde mi var, varsa bu bosman kanunundan öncelikli midir, bilmiyorum. bildiğim bu adam kalitesiyle 20 milyon euro da eder, lakin mantıklı olup ona göre fiyat biçmek gerekir, dünyada işler nasıl dönüyorsa bizim için de öyle olmalıdır. hayır zaten 14 milyon veremeyeceğimiz belli bir durum, bunu düşünmek bile gereksiz ama demin de bahsettiğim şeyleri göz önünde tutmak lazım.

    edit: galatasaray eğer gerçekten teklif yaptıysa ya da yapacaksa arshavin'i razı ederse senelik aldığı paraya bonservisini alır diye düşünüyorum. etrafta dönen 14 milyon rakamı gerçekçi gelmiyor, yani arsenal havasını alır, iş arshavin'i ikna etmekte diye düşünüyorum.

    2.edit: "28 yaş üstü 3 sezon oynamış.arshavin 2.5 sezon. tabii süre dolsa bile oyuncunun rızası lazım önce" (u: bülent timurlenk'ten gelen bilgi. bu durumda benim hesap dumura uğruyor ama gene de 10 milyonun üzerinde bir parayı kimse vermez)
App Store'dan indirin Google Play'den alın