• 9
    nike sponsorlugunda yapilsa guzel olacak olan turnuva. madem ki nike galatasaray'i turkiye pazari acisindan bir milat olarak degerlendiriyor*, biz de isbirligi ile bundan faydalansak, stadimizi dunya tanisa, porto celtic gelse fena mi olur? bence olur.

    tabi diger yandan gercekci olmak gerekirse kimse temmuz agustos sicaginda istanbul odakli bir kamp yapmaz ve turnuvaya katilmaz orasi ayri konu.

    o yuzden bu isten donelim, biz parcali formamizin derdine duselim. sari forma istegi nasil sonuc bulduysa, tam parcali icin olusturulacak kamuoyu basarili olmamizi saglayabilir. nike'in forma dizayni icin 1sene onceden calismaya basladigi dusunulurse sozlugun bu konuya onculuk etmesinin tam sirasidir bence. tamparcaliistiyoruz.com tarzi bi site acilsa, temenniler iletilse diyorum.

    ha bunlari neden bu baslikta yazdim ben de bilmiyorum ayri konu. son bir sey, elit kategori muhabbetini yaran entry boyutuna tasiyanlari da bekleriz bu harekete, bu sefer bilgi almak degil vermek adina iletisime gecsinler mumkunse kaynaklariyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın