resim
Andrey Arshavin
Görev:Genel Müdürlüğün Yardımcısı
Takım:Zenit
Yaş:43
Uyruk:Rusya
  • 149
    bilmiyorum ilgimiz var mıdır, yok mudur ama arsenal için şu anda ciddi anlamda mata ve hazard'ın isimleri geçiyor. bunun dışında zaten gervinho'yu aldılar. üstüne birde kadroda bulunan oyuncuları dahil edersek, ciddi bir hücum hattı formasyonu oluşacak arsenal'de. arshavin'in yaşını ve wenger'in genç oyuncuları daha sık değerlendirme isteğini göz önüne alırsak, arshavin'le ilgili bir tasarrufları olabilir yeni gelecek olan transferlere kaynak yaratmak için arsenal yönetiminin. ki zenit başkanı, arsahavin'le ilgili girişimlerinin olabileceğini söylemişti belli bir dönem önce.

    transferi maliyetli olabilir. en azından melo kadar yıllık maaş isteyeceği kesin ama neresinden bakarsak bakalım, değecek bir oyuncudur. üstelik birde rusya geçmişi var. yani benzer liglerde başarılı olmuş bir oyuncu. o yüzden adı gündeme gelen oyunculara nazaran, çok daha akla yatkın bir transfer olacağı aşikar.

    yeri geldiği zaman sağ kanat, yeri geldiğinde sol kanat, yeri geldiğinde forvet arkası, yeri geldiğinde forvet. yok yok yani adamda. o yüzden ''gelirse'', en az eboue transferinde olduğu / olacağı gibi işlevsel bir oyuncuyu kazanmış olacaktır takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın