• 1
    *

    yeni bir takıma gelen futbolcu kişisinin kendini ispat etmeye calısmasıyla baslayan olaylardır.

    bir takıma gitmiştir gittiği takımda gruplasma mevcut ise hemen sahiplenilmez. mac icersinde bu durum pas vermemek ve attıgı paslara kosmamak olarak kendini gösterir. futbolcu kişisi normalde kosmadığı gibi kosmaya ve mucadele vermeye baslar. taraftara ve takım arkadaslarına kendini kanıtlamak icin.

    işte bu arada 10 metre yanında ki takım arkadasına bir pas verir pas biraz kotüdür ve o arkadasının 2 metre yanına düser ama arkadası tenezzül etmez ve ''lan boyle pas mı atılır pis acemi?'' bakışı atar bunu anlayan kahramanımız kendi pasına koşar o topu alır iki kişiyi calımlayıp allah ne verdiyse abanır topa ve goolllllllll o havalı arkadası sevinmek icin yanına gelir ve bu kez ezmek sırası kahramanımıza geçmiştir. ''sen kimsin lan?'' bakışı atar cool hareketler esliğinde sevinir ve formasını öper. taraftarın yeni sevgilisi olur.

    hee o burnu büyük arkadas bu sefer yalakalık yapmaya baslar falan baya eglencelidir. iş ayak yıkatmaya kadar gider en sonunda affeder ve beraber football manager 09 oynar konu kapanır. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın