resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 734
    üzerine gelen şutlara yaptığı artistik uçuşları bir tarafa koyarsak, beni şaşırtan hiçbir kurtarışını görmedim bu adamın. penaltı atışlarındaki penaltıları kurtararak kahraman olduğu sevilla maçında bile fenerbahçeyi 2-0 geriye düşüren 2 tane saçma sapan gol yemişti. kimse o golleri konuşmadı. 2009-2010 sezonunun son maçında burak yılmaz'dan yediği golün tek sorumlusu volkandır. o sezonda o gol gibi pozisyon hatasından ve çok ağır bir kaleci oluşundan yediği goller fenerbahçenin şampiyonluğunu kaybetmesine yol açan en büyük faktördü bence.

    fenerbahçe medyası sürekli şişirdi volkan'ı. üzerine gelen toplara yaptığı inanılmaz hamleler de bir çok seyircinin malesef gözünü boyadı. şimdi volkan demirel'in nasıl bir kaleci olduğunu gerçekten anlamak istiyorsanız size bir önerim var; açın youtube'u volkan'ın en güzel kurtarışlarının toparlandığı bütün videoları izleyin. ve hepsinde sadece şuna dikkat edin, top ne kadar köşeye gidiyor. üzerine gelen toplara yaptığı inanılmaz kurtarışları çıkarırsanız geriye hiçbir şey kalmıyor.

    kazım'dan ve sestak'tan yediği golleri yiyen başka bir kaleci olsa çoktan yerden yere vurulmuştu bu adam. bırakın akinfeev'i bu adam asla bir tolga zengin, onur kıvrak ve cenk gönen klasında değildir, olamayacaktır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın