• 19
    kendisine göre yazmış olduğum (bkz: #721082) entry yaran entry imiş. ya kendisi yaran entry başlığının işlevinin farkında değil, ya da kendi kendine benim üzerimden dikkat çekmeye çalışıyor. konu benim entry min ti ye alınması değil, bu başlıkta gördüğüm bu tavrı gördüğümde of u basıyorum zaten, kendisnin bilgisi olsun.

    şimdi kendisi (bkz: #721148) entry i bana itafen yazmıştı. soruyorum kendisine, galatasaray formaları blogunun* verdiği bilgileri neye göre yalanlıyor acaba? kendisi kulübün nike'ın istanbul şubesi ile görüştüğümüzü belirtmiş, varsa böyle bir bilgi belirtsin arayıp da biz de görelim. şahsen ben ne sözlükte ne resmi sitede böyle bir ibareye rastlamadım. yok demiyorum ama görmedim, varsa bilgilendirsin sözlüğü bi zahmet.

    ikincisi nike madem 5m euro'luk bi tazminat ödemedi; adidas'tan nike'ın kara kaşına kara gözüne mi ayrıldık? madem blog'u yalanlamış, bildiğin varsa yaz arkadaşım biz de öğrenelim.

    son olarak şu meşhur 7.maddeye göz atalım. tamam bugün gördük ki sırt reklamları yine üst tarafta. peki benim verdiğim "sırt reklamları alt tarafta olacak" kaynağını yalanlarken kullandığı 7. maddede ne diyor, okuyalım. madem okuyup öğren demiş kendisi.

    --- alıntı ---

    formanın arka yüzünde bulundurulacak reklamın boyutu en fazla 150 cm² olacaktır. bu
    reklamlar, futbolcuların sırt numaralarının yerini değiştirmeyecek ve görünürlüğünü
    engellemeyecek şekilde olmalıdır.

    --- alıntı ---

    şimdi antitez adına argüman sunmuş kendisi de, bu cümlelerden formanın sırt reklamının üstte olacağına dair bir bilgi mi var?* yoksa ben götümle mi anlıyorum bu 7. maddeyi? inşallah kaynaklarının verdiği bilgiler, beni eleştirdiği noktalar adına kullanacağı argümanlar bu şekilde değildir. bu ne lan, sırt reklamının reklamının bulunduğu yer adına ne bilgi var da 7.madde kullanılmış?. sesli güldüm, ama ben o entry i yaran entry lerde yayınlar mıyım, tarzım değil. o da kendisinin ayıbı olarak kalsın.

    kendisinin yakın dönemde maruz kaldığı linç kültürüne tepki gösteren birisi olarak bir entry ile hedef göstermesi de yaşananlardan pek bir şey kapmadığı izlenimi uyandırdı bende. keşke ben yanılsam. lan neyse ben bir şey demiyorum.

    edit:

    --- alıntı ---

    formalarda, ön yüz, sağ kol ve arka yüz üst k.s.mda futbolcu numaralar.n.n üstünden başka
    bir yerde reklam bulundurulamaz.

    --- alıntı ---
    evet şu an kendim maddeyi götümle anladığımın farkına vardım. şimdi söz sırası kendisinde. 7.madde adına kullandığım haksız ithamdan ötürü kendisinden özür diliyorum.entry nin geri kalanına cevap versin zahmet olmazsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın