resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 771
    cristiano ronaldo dan tek farkı cr9 dan daha iyi takım oyuncusu olmasıdır.. bireysel yeteneklere bakıldığında cristiano ronaldo daha iyidir gibi.. en azından şahsi görüşüm öyle benim.. barca forması altında insan falan değildir orası ayrı ama kendisini tüm dünyaya kanıtlaması için 2 şeyi başarması gerekiyor ki bütün insanlık alemi bunda hemfikirdir zannedersem ;

    1- ispanya dışında bir takımda oynaması ve o takımda yardırması

    2- arjantin milli takımını saygı duyulası bir pozisyona çıkarması (bunu henüz cristiano ronaldo da başarmış değildir lakin kadro kalitesi diye bir savunma mekanizması oluşturursa hiçkimse ağzını açamaz hele ki arjantin milli takımının kadrosuyla karşılaştırdığımızda)

    maradona nın, zidane nın, r9 un, baggio nun dünyanın en iyileri sayılmalarının sebebi de tam olarak budur.. milli takımlarını turnuvalarda belirli derecelere çıkarmalarıdır.. kupa kaldırmalarıdır.. kadroları düşündüğümüzde arjantin milli takımıyla bunları başarması diğerlerine nazaran daha kolay gibi duruyor.. zaman gösterecektir doğruyu bizlere.. şimdilik ronaldo mu messi mi karşılaştırmalarında ronaldo önde gibi duruyor zira ronaldo premier league in de amına koymuş bir adamdır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın