• 1
    gözümde şu an ünal aysal bir adım önde değildir bu karşılaşmada hatta bu hızla giderse çok daha gerilere düşücektir.

    büyük iş adamı, başarılı , karizmatik, sesi güzeli, liseli, centilmen başkanımız;
    ünal aysal daha gelmeden gssözlükte de, taraftarlar arasında da efsane olmuştu.
    verdiği sözler insanların ağzının sularını akıtmıştı çünkü düşme korkusunu bile hissetmiş taraftara tekrar avrupa da bile adını duyuracak bir takım sözü veriliyordu.
    ama şu ana kadar görülen o ki henüz tutulabilmiş tek bir söz yok.
    transfer konusunda tabiri caiz ise rezil olundu. her gidilen yerden eli boş dönüldü. muslera hariç ki o da açıklanmadı başarılı tek yabancı transfer yok.

    adnan polat transfer konusunda en çok eleştrildiği son yıl bile misimovic gibi bir adamı getirmeyi başarmıştı faydalanılamadı ayrı konu.
    keita,elano, dos santos,jo,rijkaard da onun başkanlığında geldi.

    stat protestosunda polat hayatının hatasını yaptı, belkide yuhlanmayı orda haketti fakat albayrak gibi yalvaran bir adamı da ünal aysal yönetime soktu. ayrıca bu fenerbahçeyi fenerbaçelilerden çok koruma hevesi ve federasyonun saçmalığına ses çıkarmaması stat protestosundan farksız benim için. suç işlemiş takıma bir, gelin siz düşmeyin biz düşelim demediğimiz kaldı

    20:45 sampiyonluğudan sonra, keita, elano transferleriden sonra haldun üstünel ile birlikte alemin kralı ilan edilen polat küfürler ve yuhlamalarla kovuldu aynı kişiler tarafından.
    ünal aysal daha gelirken verdiği sözlerle alemin kralı ilan edildi bakalım bu sezon sonu neler söylenecek onun için.

    gerçekten somut birşey varsa ünal aysalın adnan polattan fazla yaptığı bu güne kadar bilmek istiyorum ya da bu güne kadar tuttuğu bir söz varsa birisi mesaj atsın lütfen.

    bu saatten sonra sihirli değnek değer de herşey bir anda değişir ve tüm transferler tamamlanır, yönetim gerçekten profesyonel olur, şampiyon olunur, avrupada kupa alır o zaman adnan polattan çok iyiymiş der. sabahtan akşama özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın