• 16
    sevgili fenerbahçe taraftarı;

    hiçbirinizi sevmiyorum, hatta aranızda öyleleri var ki, anlatılır gibi değil. çok ilginç şeyler yazıp çiziyorsunuz, okuyoruz, anlamaya çalışıyoruz ama bir türlü anlamıyoruz. evet, sizi anlamıyoruz. daha öncelerden yazıp çiziyordunuz bir şeyler yapıyordunuz ama biz sizi anlamıyorduk, bazen sorunu kendimizde arıyorduk ama bulamıyorduk.

    yürüyecekmişsiniz, protesto edecekmişsiniz, ama ben halen neden böyle bir şey yaptığınızı anlamıyorum, daha doğrusu anlayamıyorum. hani, bir haksızlıkla karşılaşmışsınızdır, eyvallah, hakkınızı sonuna kadar arayın. ama iş öyle bir noktadaki haksızlığa maruz kalan siz değilsiniz. satın aldığınız futbolcuların kulüplerinin taraftarları yürüyüş düzenlese eyvallah, haklarıdır. ancak bu durumda yürüyecek en son taraftar grubu sizsiniz. çünkü para karşılığı ve zoraki şekillerle maç kazanmışsınız. hele ki bir mehmet topuz olayı var ki, mafya bağlantılarınız falan hiç gündemde bile değil... ben polisin, savcının yerinde olsam o mehmet topuz transferinede bir bakardım.

    başkanınız, yöneticileriniz futbolcu almışlar, hakem almışlar, yapmışlar bir şeyler yani. bunuda siz sevinin diye yapmışlar, ne yapacağız şimdi peki? hayır yani kim ne yapacak sizin için bir söyleyin, bilelim, kafa yoralım, oturup konuşalım, dertleşelim. ama yok işte, günahsa günah, rezillikse rezillik, adilikse adilik. yürüyünce ne olacak? protesto edince ne olacak? ya da kimi, neyi, neden protesto edeceksiniz ve önemlisi ne hakla protesto edeceksiniz, protesto edince ne düzelecek bir söyleyin bilelim.

    diyorsunuz ki, suçu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur. şimdi 19 maça baktım, 8 tane maçta fenerbahçe adı geçiyor. kaldı ki, trabzonspor'un yenilmesi için verdiğiniz teşvik primlerinin olduğu maçları söylemiyorum bile. tamam, birinden aklandınız, ikisinden, üçünden, dördünden, hatta beşinden aklandınız. peki ya diğerleri? diğerleri ne olacak? şimdi siz delikanlı gibi "biz şike falan yapmadık kardeşim, iftira!" diyebiliyor musunuz?

    diyemiyorsunuz... çünkü her gün onlarca yazı, onlarca yorum okuyoruz da biriniz böyle bir şey diyemiyorsunuz.

    kalın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın