• 3
    sevgili fenerbahçe taraftarı;

    kulübünü bu hale getiren zihniyetten sor hesabı ilk önce. yıllarca imparator gibi ortada dolaşıp, kulübü kendine bağlayan, farklı seslerin çıkmasını engelleyen, faşist düzeni kuran kişilerin bu günlere nasıl geldiğini iyice tart kendi kafanda. eğer bunlar bir daha yaşansın istemiyorsan ne yapacağını zaten biliyorsun.

    herkese öfke duyuyor olabilirsin, senin bunu hak etmediğini düşünüyor olabilirsin ama şunu da düşün 13 yıldır aziz yıldırımla süregelen zihniyet ve daha da ötesi fenerbahçe'nin herkes için uyandırdığı intibanın neden bu olduğunu kendine sor. sor ki şu rezil durumu bir daha yaşama.

    onun dışında hepimiz aynıyız. aynı sıralarda oturduk, aynı mahallelerde büyüdük. birbirimizden çok da farklı değiliz özümüzde. ama sonradan neler değişti bunu iyi analiz et. siz hepiniz biz tek demeye ne zaman başladınız? ya da niye sadece siz diyorsunuz bunu? en önemlisi sizden başka herkesin bu duruma şok olmaması? onlar yapmaz dememesi?

    bunlara cevap bulabiliyorsan başımın üstünde yerin var. fenerbahçe bir yıl sonra geri gelir, balık hafızalıyız biz de zaten unuturuz. ama bu sorulara cevap bulamıyorsan kendi içinde sana diyeceğim tek laf; what goes around, it comes around.
App Store'dan indirin Google Play'den alın