• 4
    aralarında çok yakın arkadaşlarımı ve akrabalarımı da barındıran gruptur. elbetteki bence oranları onurlu galatasaraylıların oranından çok çok daha düşüktür belki ama sonuçta vardırlar.

    galatasaraylı olmak aslında azınlık da olsalar bu duruma düşürülmüş * futbol sever insanları anlamaktır bence.
    yürekten üzülüyorum onlar için; çünkü gerçek rakibimiz de gerçek fenerbahçeliler de onlardır, başarıya endeksli taraftar ruhuna sahip, arma, forma nedir bilmeyen, kişilere ve futbolculara tapan ergen fenerbahçe destekçisi grup zaten bizim rakibimiz, karşı tarafımızda duran değildir.

    çanakkale de yatan düşmanına saygı gösteren bu ulusun evladı olan galatasaray taraftarı rakibine her zaman saygı duymuştur. bu bağlamda gerçek galatasaraylı değerlerine sahip başkanımız da düşmüş rakibine bir kere de kendisi vurmamak için gereğini yapmıştır.

    bu nokta da zaten gerçek fenerbahçe taraftarı çok zor zamanlar geçirmektedir. ve kendilerinin aslında bu olayda suçları yoktur. fakat hali hazırda ligden düşlere de, devam etseler de yaralanmış ve zarar görmüş olacaktırlar. onlara bu haldeyken daha fazla vurmak bizi galatasaray yapan değerlerden uzaklaştırıp populist seyirci ve destekci haline getirecektir.

    bu olayda suçu olanlar zaten cezasını çekecektir, suçu olmayanlar da yine takımlarına olan bağlılıkları ile bu suçun cezasını kabullenip altından kalkmaya çalışacaktır.

    dün bize bank asya 1. lig ile ilgili espriler yapıp aşağılamaya çalışan populist ve belki çoğunluk fenerbahçe taraftarını bile, bu gün geçmiş olsun demek gerçek galatasaray taraftarına yakışandır. yoksa zaten onlardan ne farkımız kalacaktır.

    biz galatasaray taraftarıyız, bizim için kupadan, ligden, transferden herşeyden önce galatasarayın değerleri, galatasaraylı olma değerleri gelir. gerçek galatasaraylı olmak, zamanı geldiğinde asil duruşunu her şartta göstermektir. ve bu duruşu kimse için değil galatasaray için gösterir galatasaray taraftarı. belki şu durumda bizi çok kızdıran, bel altı vuran fenerbahçe taraftarını vurup devirmek çok kolay ve keyifli gözükebilir ama gerçek galatasaray taraftarı olup olamamak bu günlerde belli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın