resim
John Alieu Carew
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:45
Boy:1.96
Uyruk:Norveç
  • 7
    (alinti: ingiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden daily mirror, g.saray'ın john carew'in peşinde olduğunu iddia etti.

    ingiltere'nin önde gelen gazetesi, norveçli golcünün kulübü aston villa'da mutsuz olduğunu sütunlarına taşırken, "sarı-kırmızılılar uzun boylu forvet eksikliğini carew'le giderecek" dendi.

    galatasaray'ın john carew'in peşinde olduğu iddia edildi. ingiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden daily mirror, g.saray'ın 2005-2007 sezonları arasında beşiktaş'ta 35 maçta forma giyip 10 gol atan carew'le yakından ilgilendiğini duyurdu. gazete, "carew aston villa'da mutsuz ve her fırsatta ayrılmak istediğini söylüyor. norveçli oyuncu daha önce türkiye'de oynadığı için g.saray'da uyum sorunu yaşamaz" yorumunu yaptı.

    werder bremen de istiyor

    daily mirror, g.saray'ın hakan şükür'ün futbolu bırakmasından sonra uzun boylu bir forvet oyuncusunun yokluğunu hissettiğini yazarak, "sarı-kırmızılı yönetim bu transferi gerçekleştirmek için gizliden gizliye temaslarını sürdürüyor. sezon sonunda bu transferin gerçekleşme ihtimali giderek artıyor" görüşlerine yer verdi. carew'i ayrıca bremen'in de çok istediği duyuruldu. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın