• 1
    galatasaray'sız fenerbahçe fenerbahçe'siz galatasaray olmaz gibi cümleler ile ezeli rakibine acıyan galatasaraylıdır. demek ezeli rakibimiz diye her türlü haltı yemek mübah, bu söylenenlerin doğruluğunu kabul edip hala küme düşmesinler diyenler var ki onlara artık bişey demiyorum. dikkat edin bunların kelimeleri sabittir, marka değeri, ezeli rekabet.

    e arkadaş tamam düşmesin ama ben enayi değilim ki, ben neden bu pis düzen için rijkaard'ı, hagi'yi harcayayım, kendi taraftarımla tartışayım, bir sürü sorun yaşayayım, fener şike ile başarılıyken ben neden bunu fenerin gücü ile yendiğine inandırılayım, şimdi şike galatasaray'a dokunmadı deniliyor ama şike yapmayan takımlar resmen aldatıldı enayi yerine konuldu, biz belki uefa'ya gidecektik belki başka şeyler olacaktı.

    asalet ile başka şeyleri birbirine karıştırmayalım, yatış hazırlığı diye klipleri babam mı hazırladı, ne demek bu "sizi ezeli rakip makip görmüyoruz siz maç alıp satacak kadar şerefsizsiniz" demek başka bir açıklaması yok, eee şimdi aynı adam şike yapınca ebedi dost diyeceğiz. düşsünler kardeşim o kadar düşsünler ki onları anca arkeologlar bulup çıkarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın