• 33
    (bkz: #711697)

    cana'yı sevdiğini üstüne basa basa söylemiştir. daha önce de cana'ya olan sevgisini ve saygısını bolca dile getirmiştir. ama 1 sezon forma giyen, onda da istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen bir adam üzerinden sözlüğün birbirine girmesine üzülmüştür sadece. aynı şekilde kewell konusunda da, neill konusunda da fikri aynıdır. ikisini de çok ama çok sever, tıpkı cana gibi. fakat bu adamlar üzerinden sözlükteki yazarların birbirlerine gider yapmaları da artık bıkkınlık vermiştir. gitti işte cana. üzüldük, evet. ama bizim profilimiz bu kadar düşmemeli artık. biri cana'yı yerden yere vurur trollük yapar, biri gelir 2 kat fazla duyguyla sevgisini dile getirir sonra karşılıklı ayarlar falan. gerek yok.

    ayrıca kimsenin galatasaray sevgisini ölçmemiştir. bu yüzden okuduğunu anlayamayan süper zekalar tarafından bilim adamı olarak görülmesi gayet doğaldır. ve böyle "aynştayn"lardan ayar yiyecek kadar da düşük seviyeli biri değildir. aman tanrım, kibirli lan bu bi de!

    neyse, başlık altından tartışmalar en sevmediğim şeydir sözlük formatlarında. bu yüzden cana konusuna açıklık getirmeyi uygun görmüştüm. haydi bakalım..

    edit : bunu da okuyanlar olursa, başta bilim adamı avcıları okusun, cana'yı ne kadar sevdiğimi anlarlar : lorik cana/@cidarre 1905
App Store'dan indirin Google Play'den alın