• 143
    campeone sevilla!

    sevilla 3 palermo 2

    maçın daha ilk dakikasında frederic kanoute ile, 22. dakikasında da luis fabiano ile kazandığımız iki penaltıyı gole çevirip, rakibin savunmadaki önemli ismi cesare bovo'nun da henüz 27. dakikada ikinci sarı karttan atılmasıyla rahat bir maç yaptık.

    çok önemli pozisyonlardan, özellikle diego capel ile faydalanamazken, bir köe vuruşu sonrası sinisa andjelkovic topu kafayla ağlarımıza bıraktı ve devreyi 10 kişi kalan rakibimize karşı 1-2 önde kapattık.

    http://i54.tinypic.com/24ci5n5.jpg

    ikinci yarıya rakibimizin 10 kişi kalmasından da heveslenerek daha da atak bir formasyonla çıksak da, daha az pozisyonlu bir devre oldu. buna rağmen 65. dakikada maçın yıldızı luis fabiano bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1 getirdi.

    bundan sonra palermo oyundan koptu, biz ise gelen şampiyonluğun heyecanıyla maça daha fazla asılamadık. son dakikada palermo kazandığı penaltıda fabio liverani ile ağlarımızı sarsıp farkı bire indirmiş olsa da, artık çok geçti ve maçı 3-2 kazandık.

    http://i56.tinypic.com/6rrn0o.jpg

    güzel, gollü bir finaldi ve turnuva boyunca sergilediğimiz yüksek performansın karşılığını aldık. mutlu ve gururluyuz.

    şanssız rakibimiz whats up man'i tebrik ediyor ve ilerki turnuvalarda tekrar karşılaşmayı umut ediyoruz.

    turnuvanın organizatörü oversoul'u canı-ı gönülden tebrik ediyor, kendisine sevilla'dan sonsuz teşekkürler yolluyoruz. formamızı da bekliyoruz. *

    turnuva şampiyonu olarak, bir sonraki turnuvaya dair, istediğim tek ayrıcalık, sevilla'nın bana ayrılmış olmasıdır. hatta daha da ötesi, bu turnuvaya katılan katılımcılar, dilerlerse mevcut takımlarını tekrar seçebilmede önceliğe sahip olsunlar. sevenleri ayırmayın diyorum...

    ve şampiyonluk kutlamalarında kupayı düşürmeye gidiyorum! *

    campeone campeone ole ole ole
    campeone campeone ole ole ole... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın