• 193
    vatan gazetesindeki habere göre gençlik spor genel müdürü yunus akgül'ün “onlar nereyi işaret ederlerse biz yardımcı oluruz. isterlerse arena’da isterlerse de saracoğlu’nda oynarlar. veya başka bir stat, bu onların isteğine göre şekillenir. çünkü tüm statlar kulüplere kiralık. kullanım hakları bizde. bu yüzden sorun çıkmaz, beşiktaş yeni stadının yapılması sırasında mağdur olmayacaktır” dediği öne sürülüyor.

    bu ifadeden zaten galatasaray'ın onayının aranmadığı gözükmektedir. ama böyle bir şeyin pratikte mümkün olamayacağını düşünüyorum. statlar klüplere kiralık olmakla birlikte üst kullanım hakları o klüplere aittir. yani evimizi kiraladığınız birine benim dayıoğlu da gelsin haftada bir gün kalsın deme gibi bir lüksümüz olmadığı gibi müdür de kullanım hakları bizde istediği yere geçsinler diyemez.

    aslında bu konuşma tarzı -gerçekse- stad açılışındaki protestolarında temel noktası. devlet adına çalışan bir kamu personelinin devletin kendisiymiş gibi konuşması, devlet imkanlarıyla hava atması, kanun da benim nizam da benim, ancak ben istersem olurcu zihniyet ve bu zihniyetin yüz yıllık koskoca bir camiayı küçültmeye çalışıcı konuşmaları. protestolar hiç bişey anlatamamış. hala terbiyesizliğe devam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın