• 172
    doğru olan şu, gençlik ve spor genel müdürlüğünden gelecek baskılara karşı çıkamayan yönetimimiz bu ortaklığı bir süreliğine kabul edebilir. bu bahsettiğim olay, eger böyle bir şey olursa, neden oldu sorusunun doğru olan açıklamasıdır.

    nelere alışmadık ki? hazır alışmış iki takım var mesela aynı şehirden. inter/milan. bildiğimiz gibi sansiro ve giuseppe meazza değişikliğiyle aynı stadı kullanıyorlar. ha onlar da ezeli rekabet. düşünün, galatasaray ve fenerbahçe'nin aynı stadı kullandığını. düşünmeyin bence, iyi ki yok öyle bir şey. basit örnek oldu ama kalıcı da olsa, olmasa da aynı stadı kullanacaksınız dediler mi, bir süre sonra alışıp ses çıkarmayacağız. olay bu kadar işte. eveleyip gevelemeye gerek yok.

    fakat,

    böyle bir karar çıkarsa, ben de dahil olmak üzere binlerce galatasaray taraftarı aslantepe'de toplanıp, gelen beşiktaşlılarla arbedeye girmez, kavga etmez, sevdası uğruna kafa göz patlatmazsa o stadın hayrını göremesin. üzerimize oynamak için, bezdirmek için her türlü kararı karşımıza çıkartacaklar ama dirayetli taraftar mıyız, değil miyiz o zaman göreceğiz. tivoli meydanında götoğlanı ingilizlerle savaşan, roma'da götveren polislerin kaskına yumruk atan galatasaraylılarız.

    ona göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın