resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Uruguay
  • 329
    30 yaşın üzerinde olduğu için burun kıvrılan futbolcu.

    şimdi bir yanılgı var burada. football manager yıldızlarını getirerek maalesef ki başarılı olamıyoruz. ben de isterim wonderkidleri toplayıp başarı yakalayalım. sonra da onları daha yüksek fiyatlara satalım. kulübün cebine para girsin. ama olmuyor. gördük. genç yaşta aldığımız hangi futbolcu bizde parladı ve astronomik fiyatlara sattık onları? böyle şeyler denedik ama hep zarara girdik. neden mi? sabretmiyoruz çünkü. gio: bal yapmayan arı, jo: alemci, insua için kötü bir sıfat bulamadım ama sanırım yavaş dendi. hah evet insua: ''yavaş bek olur mu hiç?'' işin kötü yanı yarım sezon, en fazla bir sezon sabrediyoruz bu yıldız adaylarına.
    potansiyelli futbolcuların patlama yapmasını beklememiz gerek. evet. uyum sağlamasını beklemek gerek. bunların hiçbirini yapabiliyor muyuz? tabi ki hayır. o zaman kısa vadede başarı için bu takıma iki kez altın ayakkabı almış, bir sene önce düzenlenmiş dünya kupasının en değerli oyuncusu olmuş bir futbolcu biçilmiş kaftandır. drogba veya bu adam arasında seçim bile yapamam. çünkü drogba'dan üstün olduğu özellikleri de var. golü hissetme özelliğiyle dünya'da bir numara bence. hiç abartmıyorum bana biri bu adamın karşılığında baros, elmander, stancu'yu teklif etse kabul etmem. çok ciddiyim. hepsini katlar.

    ilk hedef ligde bu sezon şampiyonluksa forvet mevkisine yapılabilecek en iyi transfer olur didier drogba ile birlikte. keşke gelse.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın