• 174
    olabilecek "en aptal" transfer hamlesine konu olduklarını söylediğimizde, istatistik yapmış olduk geçen hafta.

    (bkz: #699562)

    şimdi, ben götüboklu bir üniversite öğrencisiyim, memur çocuğu olduğumuz için ticaretle de işimiz olmaz pek. deneyim tecrübe falan bok yemiş, vasıfsız bir adam de yani bana. tamam, ben vasıfsızım da, diyorum ki, bi kendini tarafların yerine koy crocinus,

    elimdeki veriler şunlar:
    -türkiye'nin en büyük kulübü, kendini kanıtlamak zorunda olan yeni başkanı ve bir uçak dolusu yöneticisi ile ayağıma kadar gelmiş,
    -ülkede, bu üç futbolcunun alındığı haberi yayılmış,
    -medya yalanlanmamış, aksine desteklenmiş.
    -gerekeni yapacağız, rahat olun mesajı verilmiş.

    1)crocinus, atletico madrid'ken;

    eli güçlü olan benim, o almazsa prestij kaybı yaşar, ben en kötü elimde tutmuş olurum futbolcumu. 10 isteyeceğime 15 isteyeyim.

    2)crocinus, forlan, reyes ya da ujfalusi'yken;

    eli güçlü olan benim, o almazsa prestij kaybı yaşar; benim gibi bir yıldızdan olur, ben en kötü madrid'de devam eder, rahatıma bakarım. 2 isteyeceğime 3 isteyeyim.

    sonuç olarak: maliyet 2 katına yükseldi mi? evet. senin en büyük sorunun ne, maliyet. ne yaptın? karşılayamadın. sadece götüboklu ujfalusi'ye yetti paran, o da olması gerekenin 2 katını vererek.

    ben götüboklu, vasıfsız bir adamım; siz, milyon dolarlarca serveti olan adamlar.

    bu acemilikleri, şovları, fantezileri kendi şirketlerinizde yapabiliyor musunuz sayın aysal? bir tane hamleniz var mı yüzlerce risk raporu, maliyet tablosu ve fayda analizi yapılmadan gerçekleştirilmiş? ntvspor'a transfer açıklama gibi acemeliklerinizin cezası olarak kap tarafından kesilen yüzyirmi bin lirayı kendi cebinizden mi ödedediniz?

    şov yapmayın bi ya. kendi şirketlerinizde yapamadığınız ve içinizde ukde kalan çılgınlıkları, galatasaray üzerinden tatmin etmeyin.

    edeceksiniz biliyorum, karanlık günler bizi bekliyor. sağolun, arz ederim.

    (bkz: #667247)
App Store'dan indirin Google Play'den alın