• 99
    (bkz: #701269)

    yukarıdaki entrisini daha yeni okudum. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. ama onun çok iyi unuttuğu bir kaç şey var.

    recep tayyip erdoğan bu ülkede 9 yıldır başbakanlık yapmasının dışında 4 yılllık bir istanbul belediye başkanlığı süreci geçirmiştir. 1994-1998 yılları arasında. kendisi hatırlar mı bilmem,( burda kesinlikle liselilik ya da küçüklükle itham etmiyorum yanlış anlaşılmasın)

    recep tayyip erdoğan belediye başkanlığı süresince fenerbahçe'liliğini sürekli olarak galatasaray'ın ali sami yen arazisi üzerinde yeni bir stad yapmasını engelleyerek göstermiştir. en başından beri oraya yapılacak olan stada karşı olmuştur. başbakan olduktan sonra ise likör fabrikası arazisini yine kulübe değil kendine yakın şirketlere vererek cevahir'e 10 dakika uzaklıkta bir başka avm yaparak galatasaray'ı şehrin dışına atmıştır.bu nedenlerden dolayı galatasaray maçlarında her zaman ıslıklanır.

    ki 15 ocak protestosundan önce insanlar, 2009 yılındaki hamburg maçında da yuhalamıştır. bu o zaman bir sorun teşkil etmemiştir.

    recep tayyip erdoğan türkiye başbakanı ve 94-98 yılları arasında göstermiştir ki "galatasaray bu ülkede sevmediği gerçeklerden birisidir".

    burda ideolojik bir durum söz konusu değidir,ki olsaydı bile taraftarın politik bir görüşü olabilir başbakanı sevmeyebilir, başbakan bu ülkenin imkanlarını intikam amacıyla galatasaray spor kulübünden esirgeyemez.

    eğer esirgerse bunun adı demokrasi değil faşizmdir.

    ve eğer bu faşistlik sonucunda biz suçu kendimizde arıyorsak özür dilerim ama , aklını ve onurunu kaybetmiş varlıklarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın