• 18
    hala ama hala kadıköye yanıma gelin de beraber yaşayalım davet ediyorum gibi garip gerekçelerle dünkü olayları savunan sığ düşünceli arkadaşlar var. bu kadar sığ düşünürseniz dünkünden daha beter olaylar yaşanır.

    bakın güzel kardeşlerim. eğer fenerbahçe size kötü davranıyorsa kadıköyde o zaman büyüklüğünüzü gösterin siz de insan gibi davranın onlara. utandırın onları. onlar bize yaptı bizde aynısı yapacağız derseniz o zaman bunun adı kan davası olur. tıpkı cahil insanlar gibi kan davası güdersiniz.

    o kadar bağırdınız da ne oldu. o kupayı adamlar gene aldı. öyle veya böyle aldılar. adam gibi dursaydınız da bu kadar rezil etmeseydiniz kendinizi.

    hayır sizin aptallığınız yüzünden aklı başındaki taraftarın başı yanıyor. yok biz illa sahaya birşeyler atmak istiyoruz desarj olmak istiyoruz diyorsanız gidin fransız lejyonuna katılın.

    neymiş tribün kültürüymüş. bak sen. yaptıklarınızı haklı çıkarmak için bu kavramın altına sığınıyorsunuz. tek bir şey söyleyeceğim. tribün kültürünü öğrenmek istiyorsanız karıncaezmezin hayat hikayesini okuyun. tabii okuyup da anlayabiliyorsanız ve ders çıkarabiliryorsanız okuyun.

    kendi adıma konuşuyorum. ben elitist değilim. ama sizin gibi adamlarla aynı tribünde olmaktan utanıyorum. herşeyi kenara bıraktım sadece başkana yaptığınız şey bile tek kelime ile rezalettir.

    buna rağmen elitist derseniz bana evet elitistim ve bununla da gurur duyarım. siz de elitist olun birşey kaybetmezsiniz.

    bu kadar yazıdan sonra zaten ders almanızı beklemiyorum. aynı tas aynı hamam devam edeceksiniz. bir umudum var belki utanırsınız diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın