• 13
    burada dünkü olayları savunan kişileri gördükçe utanç duyuyorum. eğer siz galatasaraylı iseniz ben 35 senelik galatasaraylılığımdan istifa ediyorum. dünkü rezaleti savunanlarla aynı tribünlerde maç seyretmem söz konusu bile olamaz.

    neymiş kimse sahamızda kupa kaldıramaz. eee kardeşim o çevik kuvvet seni insan gibi 1 saat bekledi belki çıkarsın diye çıkmayınca dağıttı. hem de 5 dakika içinde. sonunda adamlar kupasını aldı ve gitti. ne yaptın hiç. o kadar tepindin. ne oldu. hiç. ondan sonra ben galatasaraylıyım diyorsun. sen galatasaraylı falan değilsin. en basit tabiriyle holigansın, serserisin.

    diyeceksin ki fenerbahçede aynı şeyi yapardı. bende sana derim ki kötüyü örnek gösterme. sen büyüksen büyük gibi davran. olay çıkarma. ya efendi gibi töreni seyret ya da dayanamıyorsan çık git. bende bir tarafımı yırttım maçı kazanalım diye maç sonunda sizin gibi adamlar yüzünden ezeli rakibimizin güzel oyununu alkışlayamadım, töreni seyredemedim.

    sen galatasaraylıysan ve bu davranışları haklı çıkaracak iddialar sunuyorsan kusura bakma sen galatasaraylı falan değilsin. bir avuç ergenden fazlası değilsiniz. koskoca başkanın laflarını bile ağzına tıkadınız. bu başkan size on numara fazla.

    sayenizde artık galatasaraylılığımı sorgular hale geldim. ya sizde bir sorun var ya da bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın