• 201
    aşağıdaki entryi ekşisözlükte de yazdım. noktasına virgülüne dokunmadan koyuyorum.

    maçtan yeni geldim ve entryimi yazıyorum. önceki entryleri okuyamadım maalesef. tekrar eden bilgiler varsa şimdiden özür diliyorum.

    öncelikle ezeli rakibimizi kutluyorum. özellikle son beş dakikada tecrübeleriyle ayakta kaldılar ve bizim önümüzde şampiyonluğu kucakladılar. neden bu seride favori oldukları o beş dakikada gösterdiler.

    takımımıza gelelim. şampiyon olamadık ama bu sezon inanılmaz bir işi başardılar. özellikle oktay hoca elindeki kısıtlı kadroyu bu maçta harika kullandı. bundan daha iyisini başarması mucize ötesi olurdu. galatasarayımızı ve oktay hoca bir söz özetliyor. galiptir bu yolda mağlup.

    ömer onan'a özellike değinmek istiyorum. öncelikle seni beğeniyorum. adam gibi adamsın. takımını bu maçta sırtladın. sana o kadar küfür edildi sesin bile çıkmadı. o küfürler edilirken içim hep kan ağladı. seni uzun yıllar daha o parkelerde görmek istiyorum kendi adıma.

    gelelim renkdaşlarıma. şimdi adam gibi maç içinde takımını destekledin. güzeldi hoştu. ama maç sonrası bu adamlar buradan gitsinler, kupayı almasınlar dediniz. böylece bir çuval inciri berbat ettiniz. ali koç'a ettiniz küfürlere ne demeli? ben utandım sizin adınıza. çıkmıyoruz çıkmıyoruz dediniz. çevik kuvvet sizi öyle böyle çıkardı. büyüklüğümüze yakışır şekilde fenerbahçeyi alkışlasaydık ne olurdu? incilerimiz mi dökülecekti. hadi alkışlama en azından sessizce töreni seyret veya dışarı çık. o kadar olay çıkarmanın alemi ne.

    olaylardan sonra bir iki taraftarın konuşmasına kulak misafiri oldum. diyalog özetle şöyleydi: caferağa'da kızlar madalyasını bile alamadılar bunlar burada kupa alabileceklerini mi sanıyorlar. ne oldu şimdi egonuz tatmin mi oldu. koskoca camiayı zor durumda bıraktınız.

    sözün kısası taraftarın büyük bir çoğunluğu kulübün çok gerisinde başkanın bu taraftarlar işi zor.ayrıca başkanımız sizi sakinleştirmek ayağınıza kadar geldi ve cümle kurmaya başlarken koskoca adamın lafını tezahüratlarla ağzına tıktınız. gerçekten yazık.

    maç saat ona beş kala bitti ve onbiri beş geçe tüm salon boşaltıldı. en son çıkanlardan biri bendim. açıkçası ezeli rakibimizin sevincini görmek isterdim. bir umut belki salonda bir iki kişi kaldık belki seyredebilirim diye umdum fakat özel güvenlik rica etti ve bizi dışarı çıkardı.

    bu maç tribünler konusunda mesleğim açısından çok iyi bir saha çalışması oldu.

    son olarak eğer gerekli adımları atarsak seneye fenerbahçenin elinde şampiyonluğu alma şansımız artar. bu imkanla feneri zorladıysak seneye bizde şampiyon oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın