• 92
    kazanmak istiyorsak kesinlikle tribünde ve sahada agresif başlamalıyız. unutmamalıyız ki biz her şekilde kazandık, kaybedecek bir şeyimiz yok. ülker kaybederse, kendi sahasında final maçına çıkacak olması sebebiyle tedirginleşir. hele ki şampiyonluğu kaybederse, spahija dahil pekçok kişinin kellesi gidebilir. yani şu an biz tüm riskleri göze alabiliriz, onlar alamaz. o yüzden kesinlikle agresifliğimizi kaybetmemeliyiz.

    kazanırsak takımda "deplasmanda yendik mi yendik, burda da yendik, son maçta niye yenemeyelim ki" şeklinde bir cesaret olur. o yüzden geçen maç için yazdığımı şimdi de yazıyorum, bu maç da geçen maç gibi şampiyonluğu belirleyecek maç. kazanan şampiyon olur.

    ermalin tarafar önünde coştuğunu, shippin de geçen maçtaki performansından sonra üzerindeki ölü toprağını atacağını düşünürsek bize gerekli olan tek şey iyi bir tutku açık. tutku iyi olursa andriç de iyi oluyor, geçen maç gördük. bu maçta vasat performansa göz yumamayız ve bu yüzden herkes tüm benliğiyle oynamalı. jerry ve haluk şu an bunu yapabiliyorlar. tutku, shipp, ermal ve andriçe de bunu uygularsak işi bitiririz.

    ayriyetten prestonun durumunu bilmiyorum ama umarım oynar, keza bu maçta da oynamayacaksa hangi maçta oynayacak ? rakipte marko tomas ve ömer onan sakat sakat oynuyor ve oynayacakken preston da bunu yapmalı. onun yumuşak bileğine çok ihtiyacımız var.

    her şey bi yana, lütfen #abdiipekçidekırmızı !
App Store'dan indirin Google Play'den alın