• 82
    sözlük şanssızlıklar yakamı bırakmıyor. kimliğimi kaybettim sandım fakat sonradan hatırladım ki evde. iş yerinden (fenerbahçeli patrondan) izin alıp eve doğru gideceğim ve kimliğimi alıp salona geçeceğim. yorucu bir yolculuk olacak, akşamında ise zaferin getireceği mutluluğa hazırladım kendimi.

    hiç şüphesiz daha moralli, daha istekli olan taraf biziz. eminim ki fenerbahçe ülker'in hesabında yoktu seriyi tekrar abdi ipekçi'ye getirmek.
    yenilmez armada'nın üstün performansı ve inancı sayesinde şimdi seriye yeniden ortak olma şansımız var ve ibre ciddi şekilde bizden yana. seri başlarken iddaa fenerbahçe şampiyonluğuna 1.05 verirken, tüm spor kamuoyu ''fenerbahçe rahat şampiyon olur'' görüşünde birleşirken serinin 3-3'e gelmesi ve şampiyonluk şansımızı son maça taşıma şansımız var, 40 dakika sonucu alacağımız 1 galibiyet uzaklıktayız. o tek adımı da oyuncu - taraftar beraberliğinden gelen güç sayesinde atacağız bu akşam.

    kırmızıyı giydik, yenilmez armada'nın yanındayız. teknik yorumlara girmeye gerek yok, çıkacağız, ruhumuzu ortaya koyup hakkımız olan o galibiyeti alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın