resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 113
    kimsenin defansımızda şu anda süper bir kalite olduğunu, "ujfalusi gelmesin, biz gökhan zan ve servet'le devam edelim" dediğini sanmıyorum. eğer neill gibi taraftarın sevgilisi olmuş, savaşçı, top tekniği yüksek, yaşı da bir defans için gayet iyi olan bir oyuncuyu gönderiyorsan, getireceğin oyuncu john terry ya da ricardo carvalho falan olur.

    şimdi işin bu yönü bir kenara, atletico madrid maçlarını ve dolasıyla ujfalusi'yi defalarca izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu adam ağır, bu adam dengesiz, bu adam sahada hakem gibi bir hakem varsa her maç penaltı ve kırmızı karta müsait ki ligde hakemlerin bize bakış açısı malum.

    yani sen neill'i gönderip ondan çok daha iyisini getirmen gerekirken, resmen avrupa'da adı tartışmalı 3-5 defanstan birini getiriyorsun ki burada hiçbir mantık göremiyorum. bana bu sene defans allaha emanet ediliyor gibi geliyor ki önde forlan değil üstüne messi de oynasa derbilerde falan bu defans yakar adamı.

    sabri-servet-ujfalusi-hakan balta geri dörtlüsü kimse hikaye anlatmasın ama 2. sınıf bir bloktur. yani neden biz sene içinde "hala defansta sorun var" muhabbetini yapalım ki her şeyi en başta iyileştirmek varken. her neyse umarım düşündüğümün tersi çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın