• 266
    --- alıntı ---

    galatasaray cafe crown'un başantrenörü oktay mahmuti, fenerbahçe ülker'i 72-71 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, baştan sona çekişmeli bir maç olduğunu belirtti.

    mahmuti, ''maçın içinde hep kalmaya çalıştık. son çeyrekte farkı açınca bir atak yaptık, devamında da savunmayla son top son saniyede shipp'e geldi, o da değerlendirdi. böyle dengede geçen maçı birinin kazanması gerekiyordu, kazanan taraf biz olduk'' şeklinde konuştu.

    son maç öncesi kamuoyunda fenerbahçe ülker'in şampiyon olacağı yönündeki değerlendirmelerin kendilerini etkilemediğini ifade eden mahmuti, ''takıma bir tek şey söyledim. biz sadece karakterimizi ortaya koymalıyız. basında ne konuşuluyor, takip etmiyorum. işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. büyük bir iddia ile gelmiyoruz ama her maçta iddialı oluyoruz. deplasmanda, böyle bir atmosferde, kağıt üstünde dezavantajlı gözüküyorsunuz. biz sadece kendi oyunumuzla çözüm üretmeye çalıştık'' dedi.

    seride bütün maçların zorlu geçtiğini kaydeden oktay mahmuti, ''bu maç öncesi ne düşünüyorsak, önümüzdeki maç için de aynı şeyi düşünüyoruz. bu sefer 3-3'e getirmek istiyoruz. shumpert, haluk ve ermal'ın sakatlıkları var. bunlar konuşulması gereken konular değil. fenerbahçe'de de bir takım sıkıntılar vardır'' diyerek sözlerini tamamladı.

    --- alıntı ---

    rakibe saygı duyan, özgüveni yüksek seviyede, alçak gönüllü koçumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın