• 272
    bu gün bir gazetede okuduğum köşe yazısında içime afakanlar basmasına sebep olan transfer sezonudur. özellikle izlediğimiz transfer politikası cinnet sebebidir. yazının bir kısmını aktarayım:

    miroslav kolse: 33 yaşında, yıllık 2.5 milyon avro, maç başına 10 bin avro, teklif edildi. allah’tan eşi istanbul’da yaşamak istemedi… lazio takımına 2 milyon avroya imza attı? istanbul’dan nasibi olmayanların istanbul’a gelmeleri iyi değildir. çünkü istanbul kutsal bir şehirdir.

    manuel almunia rivero: 34 yaşında, kaleci, arsenal’de oynuyor.

    necati ateş: 31 yaşında, galatasaray’dan gönderilmiş bir futbolcu.

    adrian mutu: 32 yaşında, fiorentina’da oynuyor. her transfer döneminde galatasaray mutu’yu transfer eder, ama bu sevda bir türlü gerçekleşmez…

    dejan stankoviç: 33 yaşında, inter takımının oyuncusu.

    esteban cambiasso: 31 yaşında, inter takımının oyuncusu.

    diego milito: 32 yaşında, inter takımının oyuncusu…

    hale bakın neredeyse tüm inter takımının elde kalmış oyuncularını galatasaray’a gönderecekler. bedava mı gelecek bu oyuncular? hiç sanmıyorum, yıllık en az 2-3 milyon avro para alacaklar, maç başına para isteyecekler, sakatlanmaktan korkacaklar ve topa girmeyecekler. taraftara saç baş yolduracaklar. insanları kötü düşüncelere sevk ediyor bu tip eğilimler. aynı takımdan 30 yaşını aşmış üç veya dört futbolcuya galatasaray gibi aklı başında bir kulüp nasıl talip olur?
    2000li yılların başında bu adamlar transfer edilse eyvallah da şuan dünyada hiç mi genç ve yetenekli futbolcu kalmadı. en az 10 futbol ülkesi ve yetişen futbolcular var, hiç mi scout'unuz yok? allah'ım bu kabus artık bitsin yahu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın