resim
Miroslav Klose
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Almanya
  • 203
    mülayim sert'i nam-ı diğer bombacı mülayim'i tanımayan ve sevmeyen yoktur sanırım. nedir mülayim'im abimizin olayı? her şartta, her türlü mesela yani'yi yedirir. yeri gelir mehtap ablamızı, yeri de gelir on adanayı üst üste yer, mesela yani'yi yedirir.

    miroslav klose, mesela yani'ye konu olan transferin öznelerinden.

    dün gece dha kaynaklı haberi görünce, "nasıl olur lan adam bu hafta lazio'ya imza atacaktı, nerden çıktı" diye geçirdim içimden. haberin altında kadir çetinçalı ismini görünce de tamamen safsata bir haber olduğunu anlamak hiç güç olmadı. ultraslan forum'larının fazıl abisi fazıl ünverdi'nin de kaynaklardan biri olması, haberin hiçbir ciddi yanı olmadığı noktasında beni tamamen ikna etti. zira ben fazıl ünverdi'nin bugüne kadar verdiği ciddi hiçbir transfer haberinin çıktığını görmedim. neyse sonra lig tv son dakika geçti. daha da garibi tribün dergi twitter'da çok kesin bir şekilde miroslav klose galatasaray'da yazdı ve ardından klose'nin foto ve videlolarını içeren bir tweet bombardımanına tutuştu filan.

    artık kıvılcım değil resmen ateş yakılmıştı. bir anda forumlar, sözlükler, twitter vb.'leri bu transfer haberiyle yanklılandı. sanki transfer kesinmiş gibi yorumlar yapıldı. drogba beklentisindeki taraftar hayal kırıklığına uğradı, sürekli beleş transfer yapıyoruz diye veryansın etti. klose'nin yaşından dem vurarak yönetimi eleştirdi vs.

    sonra noldu? bugün öğleden sonra, daha önce klose'nin maç başına alacağı paraya kadar yazanlar, klasik şekilde eşinin istememesini ve çocukların okulunu öne sürerek transferin zora girdiğini yazdılar. sonrasında ise malum, bu gece adamın lazio'ya transferi kesinleşti.

    şimdi, bu haberleri yapanların ve alet olanların asıl amacının transfer haberi vermek olduğunu mu sanıyorsunuz? liglerin tatilde olduğu, uzun süredir resmi transferin olmadığı bu dönemde bu adamlar napacaklar? bugün galatasaray'la ilgili hiçbir gelişme olmadı deyip geçecekler mi sanıyorsunuz? napacaklar, polemik yaratacak güzel bir popüler isim bulup bombayı patlatıp günü kurtaracaklar. siz de her seferinde bu mesela yani'ni yiyeceksiniz.

    fotomaç'ın, fotogol'un hergün yaptığı haberlere gülüp, bu haberlerle dalga geçen adamlar hala bu adamların yazdıkları transferlere inanıyorlar bir de üzerine kesinmiş gibi yorum yapıyorlar ya, inanın ben de sizlere çok gülüyorum.

    neyse benden tüm -daha içmeden- bokunu çıkaran araplara gelsin:
    http://www.youtube.com/watch?v=daptoMWcb-8
App Store'dan indirin Google Play'den alın