resim
Miroslav Klose
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Almanya
  • 200
    çok bilmiş sözlük yazarlarınca tu kaka edilmiş futbolcu. artık kınalarını yakabilirler galatasaray al-a-madı klose'yi. kendisi üzerinden son dönem galatasaray taraftarına 2 çift lafım olacak, dileyen üzerine alınabilir.

    öncelikle bu satırların devamının muhattapları klose'yi beğenmeyen kişiler değildir. futbol görüşüdür benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir. sözüm; son dönemde peydah olan, çoğunluğu uefa kupası galatasaray'lısı, başarıya tapan, transfer şampiyonluğunu lig şampiyonluğundan değerli sanan, sabırsız, şımarık taraftarlara. yahu siz tuttuğunuz takımın ekonomik gerçeklerinden haberdar mısınız? tuttuğunuz takımın ihtiyaçlarının farkında mısınız? tuttuğunuz takımın ve onun sınırları içinde bulunduğu ülkenin dünyadaki yansımasından haberdar mısınız? tuttuğunuz takımın seneye kendi sahası dışında avrupa'da oynayacağı statların inönü ve olimpiyat stadı olduğunu biliyor musunuz? bu takımın geçen yıl küme düşme poatısa kadar indiğini sonrasında ligi ancak 8. bitirebildiğini hatırlıyor musunuz?

    fm oyunuyla gerçeği ayırt edemediğinizden neymar gelmezse kesmeyecek sizi. o yaşlı, bu formsuz, o da golcü mü? diğeri müzmin sakat. bir siz anlıyorsunuz futboldan, bir siz düşünüyorsunuz bunları aq. yöneticiler, fatih terim, yardımcıları hepsi salak siz akıllısınız. misal seneye 3. olsak terim'e de istifa dersiniz. bir sonraki seneye de aysal'ı göndeririz. nasıl olsa yeni kurbanlar, kurban edilmek için sırada. biraz beklentileri makul tutun. gerek transferde, gerek gelecek yıl ki yapılanmada bir yıl önce ne halde olduğumuz unutmayın. unutmayın ki 2-3 kötü sonuçta paniğe kapılıp yanlış kararlara yol açmayın.

    biraz soluklanın 2 dakika gerçek dünyaya dönün. camia baştan sonra moralsiz, umutsuz ve sinmiş halde. önce silkinip ayağa kalkması lazım ki yönetenler bunun farkında. ilk etapta kısa vadeli garanti çözüm yollarına gidilecek. belki yaşlı ama iş yapması garanti isimlerle anlaşılacak. başarı ve olumlu sonuçların getirdiği moral arkamıza alınıp bu sırada gelecek planlanacak. yeni ribery'ler, illie'ler, filipescu'lar olmayacak. yeni hagi'ler, popescu'lar, tafo'lar olacak. önümüzdeki 3 yıl şampiyon olamasak da aynı yönetim ve teknik heyete varım diyecek kaç kişidir aranızda? gelecek kaleciyi kaçıncı maçta ıslıklayacaksınız. 3 yıl içinde itin götüne soktuğunuz kaleciler; de sanctis, franco (harbiden kötü kaleci) aykut, ufuk, zapata (en kötüsü) 3 senedir kalede de sanctis olsaydı şimdikinden kötü mü olurdu? her zaman istikrarın, sabrın, sembolü olan bu camia keşke uefa'yı kazanmasaydı da şu salak taraftar grubu boğazın diğer yakasındaki renklere gönül verseydi. adamlar bizden istikrarı öğrendiler, biz ise taraftarından, yönetimine en kötü yönlerini bünyemizde barındırır olduk.

    son sözüm, klose gelseydi 20 golün altına düşmezdi ama neyse ki salak lazio bu işi bilmediğinden transfer edip kazıklandı. zaten 33 yaşında, futbolcu olmayan, sadece topu içeri dürtebilen bir adamdı değil mi arkadaşım? sana bol duyumlu günler dilerim.

    not: biraz agresif ve hızlı yazdım. çok bariz bir hatam yoksa editlemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın