resim
Miroslav Klose
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Almanya
  • 199
    "bir oyuncu yedek kalıyorsa yapması gereken tek şey daha fazla çalışmaktır. ben de kulüp takımında da milli takımda da yedek kaldım.. her zaman yaptığım ve futbolcuların yapması gereken şey konusmak değil daha fazla çalışmak, çalışmak..
    miroslav klose

    kendisiyle ilgili ufak bir anekdot da okay karacan'dan gelsin.

    --- alıntı ---

    "allianz arena'daki maça van gaal takım tertibini bozmadan oliç-gomez forvetiyle çıkmış, klose'yi yedek kulübesinde oturtmuştu.gomez bayern münih'i öne geçirmiş, m.gladbach hemen karşılık vermiş oyun 50 dakika 1-1'e kilitlenmişti. van gaal kazanmak için plan yaparken üçüncü forvet olarak klose'yi çağırdı yanına.. dakika 75'i gösteriyordu ve işte tam o anda bayern'in golü geldi. bu saatten sonra üçüncü forvet çok akıllıca görünmüyordu haliyle, ne var ki klose dördüncü hakemin yanına gelmiş oyuna girmeye hazırdı. on sekiz yaşında bir delikanlı olsa neyse, koskoca miroslav klose'den bahsediyoruz. van gaal onu geri yollayamazdı kulübeye ve teşebbüs bile etmedi..

    sonra ne mi oldu?

    klose usulca eğildi van gaal'in kulağına, "zaten 2-1 öne geçtik, fazladan bir forvete ihtiyacımız yok!" dedi.
    hollandalı göz göze geldiği talebesine ne düşünerek baktı bilinmez.. imrenmiş, kıskanmış, takdir etmiş, o an sarılıp öpmek istemiş olabilir.
    eminim geleceğin başarılı teknik adamını görmüştür klose'nin gözlerinde.."

    --- alıntı ---

    sözlük genelinde sevilmese de ben bu kadar profesyonel bir adamı kaçırdığımıza üzüldüm. lazio'da yolun açık olsun miroslav klose.
App Store'dan indirin Google Play'den alın