resim
Miroslav Klose
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Almanya
  • 159
    dün gece isvicre saati ile saat 00.00 da yatmadan önce dur dedim $u lig tv ye bi bakayim, ne var ne yok, bir de ne göreyim. son dakika haberi ile pinar aygün e baglandilar ve pinar hanim miroslav klose ile kesin olarak anla$ma saglandigini aktardi ve cuma günü bu transferin kap'tan açiklanacagini bildirdi.

    yani bu demektir ki, klose ile kesin olarak anla$ilmi$tir. en azindan ben öyle dü$ünüyorum.

    $imdi gelelim iyi mi oldu kötü mü muhabbetine. istedigimiz kadar kar$i çikalim, yönetim okey dedikten sonra, bize saygi göstermek ve hayirlisi olsun demek dü$er. neyi degi$tirecegiz ki?

    açikçasi bence iyi oldu. geçtigimiz sezon nonda'yi ne kadar aradigimiz herkes tarafindan biliniyor. bu takimin forveti baros ve elmander dir. forvetlerimiz $ayet çift oynadiklarinda yorulan rakip defans hattini oyuna sonradan dahil olarak talan edebilecek kalitede bir futbolcudur kendisi.

    avrupa arenasindan uzak olacagimiz bu yil da, 2 hedefimiz olacak. lig $ampiyonlugu ve türkiye kupasi. pino gibi dev$irme bir forvet'ten medet umacagimiza klose'ye ho$geldin demeyi yeglerim. ayriyetn bonservis bedeli ödemeyecek olmamiz da cabasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın