• 17
    sporun her alanında rekabet vardır. amatör kümede oynayan oyuncular bile maçtan bir gün önce heyecan yaşar. hele bu maç şampiyonluk maçıysa heyecan uyutmaz bile. oynadım, yaşadım, biliyorum...

    girmek istemediğim ama değinmek zorunda kalacağım konular var. böyle bir branşta bile kirli oyunlar dönebiliyor. federasyonun bu konudaki tutumu oldukça rahatsız edici. özellikle son yıllarda koçumuz sedat incesu üzerine oynanan oyunları hepimiz biliyoruz. federasyonun tekerlekli basketbolu ve oyuncuları ne kadar desteklediği ortada. her neyse...

    beşiktaş ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz. onlar da bu ligte bizim gibi apayrı bir renkler. özellikle bize nispeten daha kısıtlı bir bütçeyle kurdukları kadroyla ilk maçta 7 sayılık bir avantaj yakaladılar. ve onlar da yüreğiyle oynayarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

    diğer tarafta bu branşta dünyanın en iyi takımı olarak kabul edilen galatasaray var. beşiktaşlı oyuncular için bugün galatasaray'ın elinden şampiyonluğu almak çok önemli bir olay olacak. biz ise, ligteki üst üstte 5. şampiyonluğumuzu almak istiyoruz.

    serde galatasaraylılık var. bu bir rekabet. gönül şampiyonluk istiyor. ama nolursa olsun ben bugün salonda şampiyon olan takımı alkışlayacağım. beşiktaş olursa, gerçekten kendilerinden katbekat güçlü bir takımı geçip şampiyon oldukları için alkışlayacağım.

    bu arada rüyamda gördüm ben bu maçı dün gece. geriden gelip rahat bir şekilde kazanıyorduk...
App Store'dan indirin Google Play'den alın