• 12
    ...final...

    arda ozturk gelmisti, onur yavuz da bizimle beraberdi, st petersburg bizim bu seneye merhaba deyis seklimizdi, belki bizim bile tahayyul edemeyecegimiz sekilde. guzel bir isbirligi bagladi bizi, kareleri hatirliyorum mesela sahne sahne, o gune dair attigimiz adimlari, o surecte yasanan paylasimlari, ortaya cikan dostluklari, bunu hep galatasaray basardi !

    yine dondugumde o geceye, bir pankart belirdi bu sabah zihnimde, arda ozturk'un makinesiyle olumsuzlestirdigi bir sahne, altinda bizden birileri, kocaman harflerle, bir vaat, ya da bir direnis, kulaga oyle zor gelirken, kararli, belki kendisi bile inanamazken, ama guvenerek bu armanin tarihine, bir gun tozlu sayfalardan bir efsanenin gelecegine, dirilisin yakin olduguna sahip bir hayal gucu;
    "sen sampiyon olacaksin"

    evet, tarih 30 eylul, bundan 9 ay oncesi, o salonu susleyen pankart, o pankart icin harcanan emegin sahipleri, belki de bu gecenin ozel misafirleri, galatasaray ile baslayan galatasaray ile biten bir hayatin hem de..

    bu sabah o yuzden biraz daha farkli, sezon icerisinde mac sonralari yorumlar geliyor aklima, arabanin icinde, ya da yururken ipekci-topkapi arasi yolu, benim gibi onlarca deliyle, sirf iki kelam fazla edelim diye, enerjimizden calinan o keyifli saatleri. kafami kaldiriyorum sonra, karsimdaki dolapta bir tshirt asili, "yenilmez armada", biz istikrar bekleyip, bu seneyi feda ederek gelecek planlari kurarken, bize bu yildan gururla o yaziyi tasima hakki verenlerin yuzaki..

    bu aksam yine arda ozturk olacak, belki yine onur yavuz, sonra belki adini hic bilmedigim insanlar, yavas yavas hizlanan her bir adimi beraber atmaya karar vermis, naciz grubumuzun en yeni fertleri, sonra ailem orada olacak benim, samilturan, arca, aras ve digerleri. belki o sebep, butun hafta uyumak icin bu gunu beklerken, saat 7.15'te ayakta olusum, belki o yuzden durup surekli saate donusum..

    bitirmek istemedigim bir yazi bu, toparlamak bile istemedigim, bulundugumuz yerin akla hayale sigan bir tarafi yok ve biz o yeri yasamaya geliyoruz, uzun, tasli, dikenli 21 yillik bir yoldan, galatasaray ulan !

    ...final...
App Store'dan indirin Google Play'den alın