• 208
    mevcut kadromuzda lorik cana, juan emmanuel culio, selçuk inan ve yekta kurtuluş var. bu 4 oyuncu gelecek sezon süperligde oynayacak bir takımın merkez orta sahası için yeterli gibi duruyor. 4-4-2 oynayacağımızı düşünürsek 2 as 2 yedek gayet yeterli. ismini saymadığım ayhan akman, mustafa sarp, musa çağıran, emre yüksektepe ve nice a2 takım oyuncuları var. gerçi bunları yok sayıyorum.

    kanat oyuncularımıza baktığımızda arda turan, juan pablo pino ve colin kazım var. pino dışında diğer ikisi 4-4-2 ye uygun adamlar.

    forvet bölgesinde ise milan baros, johan elmander ve bogdan stancu var. yapılacak dider drogba veya mirko vucinic transferleri bu bölgeyi top klas seviyesine çkaracaktır.

    savunmada ise servet çetin ve gökhan zan ikilisinden başka futbolcumuz yok. sabri sarıoğlu'nun alternatifi yok. sol kanatta ise çağlar birinci ve hakan balta var.
    kalemizde ise kimse yok.

    tüm bu verilere bakarak analiz yapmak gerekirse en acil olan mevkimiz kaledir. öncelikle kaleci transferi şart. sonra defansın göbeğine adam almalıyız. daha sonra kanatlara ada almalıyız.

    adı geçen kim kalström olursa çok iyi olur çokta güzel olur ama çok acil ve çok ihtiyacımız olan bir oyuncu değil aslında.

    benim raporum aciliyet sırasına göre 1 kaleci, 2 stoper, 1 kanat adamı, 1 alternatif sağ bek. forvet transferini ayrı tutuyorum ve onu yapıldı olarak kabul ediyorum. takımda gönderilecek futbolcuların yerlerininde dolması için transfer yapılması gerekecek.

    tüm bu transferler yapılırsa takımda bir tane hücumda oyun kurucu eksikliği, orta saha ile forveti birbirine bağlayacak adam eksikliği göze batacak. bunu elmander veya drogba ile kapatabilir miyiz bilmiyorum ama iniestavari bir oyuncu gerekiyor gibi geliyor. oyuncu çeşitliliği bakımından olursa iyi olur ama çok aciliyeti olan bir eksiklik değil. bütün transferler biter ondan sonra duruma bakılıp yapılabilir. bu transfer için benim aklımda ali güzeldal var. fiyatı yüksek olmayacağından bizim için iyi olacaktır. ibb takımında oyuna sonradan girip iyi işler yaptı. bunu neden bizde yapmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın