• 187
    galatasaray açısından en yakın zamanda hayırlısıyla sonuçlanması gereken sezon. yazılanlara bakıyorsun biri mali müşavir olup; ''oyuncu şu kadarsa hiç gelmesin'' diyor, biri: ''takımın şu noktası kötü bunu ne sikime alıyoruz'' diyor, bir kaçı çıkar bonservissiz ne kadar oyuncu varsa: ''alsak ya la'' diyor, bir başkası: ''transferde yerli oyuncu konusunda geç kaldık, bir sikim yiyemeceğiz bu senede'' diyor, diğeri basında çıkan habere inanıp: ''zaten fatih hoca'dan böyle şeyler bekliyordum, korktuğum başıma geldi'' diyor falan filan.

    yahu arkadaş taraftar mısın, yönetici mi amk? tamam taraftar olarak yorumunu yaparsın gelişen olaylar hakkında da, azıcık düşünerek yap yahu. kulüp başkanı çıkıyor sınırlamamız yok, ne kadar gerekiyorsa o kadar diyor, bizimki sanki kendi cebinden oyuncunun bonservisini ödeyecekmiş gibi gelmesin diyor. aynı şekilde yönetim transfer yakın zamanda bitecek, her şey belli plan program çerçesinde gerçekleşecek demesine rağmen ve türk futbolunun yerli oyuncu hakkında en yetkili ve geniş bilgiye sahip hocası takımın başındayken, oyuncu kalmadı piyasada demesi başlı başına bir tez konusu. şaka mısınız arkadaş. bir dur. bunun gurbetçi oyuncusu var, alt ligi var, altyapısı var, varoğlu var. nedir bu paranoya?

    yönetim her şeyi planlıyor işte. esteve calzade, thomas kurt bokuna mı geldi istanbul'a arkadaş? o stadyumun dolması için yıldız transferi de şart, orta sahası da, defansı da, kalecisi de ama bunların hepsi belli bir bütünün parçaları. ha deyince olacak iş değil ya! bir sakin, azıcık uzak durun. çıkın gezin, tozun. ne bileyim yacapak bir şey bulun işte ama şu konudan mümkün olduğunca uzak durun bir zahmet.

    ulan okurken daral geldi amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın