resim
Ersan Adem Gülüm
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hume City FC
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 265
    kendisiyle ilgili adanaspor başkanı bayram akgül canlı yayında, basında söylendiği gibi galatasaray'la anlaşmadıklarını, galatasaray'dan herhangi bir teklif almadıklarını, fatih terim'e de bir söz vermediğini ve beşiktaş haricinde bir kulüple görüşmediklerini dile getirdi. bunun dışında ersan'ın ise "hangi kulüple anlaşırsam orada oynarım, sonuçta profesyonel futbolcuyum" dediğini dile getirdi. bunu söyleyen ersan transferindeki en önemli isim. koskoca adanaspor başkanı canlı yayına çıkıp yalan söyeleyecek değil herhalde. kısacası, hiç eveleyip gevelemeye gerek yok. adanaspor başkanı'nın ve ersan'ın söyledikleri ortada. galatasaray hiçbir oyuncuyu zorla almaya çalışmaz. galatasaray eğer bir futbolcuyu istiyorsa, gider kulübüyle anlaşır sonra da futbolcuyla konuşur. "ben galatasaray'da değil x bir takımda oynamak istiyorum" diyen bir futbolcuya ise zorla forma giydirmez. ama garip bir şekilde sanki galatasaray zorla ersan'ı transfer etmek istiyormuş gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor.

    diğer bir konu ise, ersan madem beşiktaş'ta oynamak istiyor peki bunu neden twitter'ı üzerinde açıkça dile getirmiyor? twitter'a giriyor, arkaplandaki beşiktaş formalı resmini kaldırıyor ama "ben beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyemiyor.

    bırakalım bu o takımlı, şu takımlı muhabbetlerini. adanaspor koparacağı paraya, ersan da alacağı paraya bakar. yani kısacası adanaspor'la gidip kim anlaşırsa ersan'ı o alır. ki adanspor başkanı ersan'ın "kesinlikle beşiktaş dışında bir takımda oynamam" dediğini vs. söylemedi. en önemlisi transferin en önemli adamı galatasaray'ın hiçbir resmi girişimi olmadığını söyledi, biz hala ne konuşuyoruz.

    evet galatasaray'ın ersan'ı istediğini hepimizi biliyoruz. ama kulüp bu zamana kadar resmi bir teklif götürmediyse rakibine olan saygısındandır. ki galatasaray'ın senelerdir hiçbir rakibinin transferinde araya girmediğini ve bu konudaki duruşunu çok iyi biliyoruz.

    sonuç olarak, adanaspor'la beşiktaş henüz anlaşmamış durumda. bu durumda galatasaray gibi ersan'ı almak isteyen her takım adanaspor'a teklif götürebilir. bu hareketin etik olarak sorgulanacak hiçbir yanı da yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın