• 177
    ben sanıldığı kadar iyi başladığımızı düşünmüyorum. selçuk transferi sezonun şu ana kadar ki en büyük bombasıydı bu kesin. bunu da başkanımız sayesinde biz patlattık. bu bize büyük bir kredi getirdi.

    ben şahsen elmander transferini olumlu karşılamama rağmen, abartıldığını düşünüyorum. premier lig'in orta seviye takımlarından birinde, çok da sivrilmeyen, kendi halinde bir topçu elmander. en azından bir baros değil diyelim. yoksa stancu denen hakkında kelime dahi yazmak istemediğim çamaşır makinelerine verilen paraların yanında elmander var ya, ronaldodur be.

    sıkıntı olan kesime değinmek istiyorum. egemen korkmaz, serdar kesimal, orhan şam, ersan adem gülüm gözlerimizin önünde kayıp gitti. fenerbahçe iki adet kaliteki stoperi varken dünyaları harcayıp kesimal ve orhan şam'ı alırken, beşiktaş egemen korkmaz'ı çok uygun maaşla almışken, ersan transferinden de vazgeçtiğimiz söylenirken, biz hala neill ile sözleşme imzalamadık ve gönderiyoruz. elimizde sözleşmesi bitmiş bir cam adam. ve katıksız bir oros... ne diyodum. bir de servet var. yani şu an elimizde sadece hiçbir taraftarın sevmediği servet varken, bütün kaliteli yerli savunmacıları kaçırmış olmamız beni derin düşüncelere gark ediyor. canım lucas neill'in sözleşmesi de yarın bitiyor üstelik.

    evet selçuk çok çok iyi bir transferdi ama işin bu yönünü ve önümüzdeki sezon yaşayacağımız sıkıntıları da şimdiden düşünün derim. sıkıntı artık savunma oyuncuların kalitesizliği mi olur? yoksa yabancı savunmacılar alacağımız için ilk 11 tercihindeki yabancı kontenjanı mı olur? bekleyip göreceğiz.

    bir de tamamen şahsi bir üzüntüm ise takoz cana'nın lazio'ya gitmesidir. umarım gitmez.

    ve evet. mustafa sarp hala sözleşmeli oyuncumuz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın