resim
Carles Puyol i Saforcada
Görev:Genel Müdürlüğün Yardımcısı
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:İspanya
  • 96
    benim için 28 mayıs 2011 barcelona manchester united maçı'nın yıllar sonra hatırlanacak öyküsü bu adamın olacak. yılların kaptanı, barcelona'nın yüzü, ruhu, her şeyi sezonun en önemli maçında sadece 3 dakikalığına oynadı. 3 dakikalığına da olsa pek görülmedik bir biçimde, maç içinde xavi kaptanlık pazubandını ona verdi. kaptan 3 dakika içinde hiç sırıtmadan oyununu oynadı. maç bittiğinde o pazubant anlamlı şekilde bir kez daha pazu değiştirdi ve kanserden kurtulan abidal'e verildi kupanın kaldırılması için.

    her şey güzel hoş iken maç sonu fotoğraflarını incelediğimde bir şey fark ettim. şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş takımın kaptanının ne kupa kaldırılırken, ne de saha içinde kupa ile poz verilirken bir fotoğrafına rastlamadım. puyol yoktu, sanki o takımda hiç oynamamış gibi. bir kaç fotoğrafta teselli ederken gördüm sadece. çocuklar gibi sevinmiyor, zıplamıyor. hatta kupa kaldırılırken arkadaşlarının arkasına geçiyor. sonra ntvmsnbc'yi gezerken bir fotoğraf ilgimi çekti.

    http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/...nci.html?position=34

    futbol gerçekten de sadece futbol değil. galiba 33'lük kaptan 40'lık hocasına içerlemişti...

    ışık hızı editi: messi için de böyle diyebilir miyiz diye sormuş arkadaşlar. haklısınız beyler ama messi'nin diğer ortamlarda -kupa ile sarmaş dolaş- gayet mutlu olduğu gözüküyor. galiba dedim bir de kesinlik yok.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın