• 167
    gündemdekilerden gidecek olursak kallström ve drogba'nın alınması gereken transfer sezonudur. ayrıca onlar alındığında muhtemelen takımda kalacaklarla birlikte yabancılar ; drogba, kim, elmander,baros,culio,stancu olacak. bunlara büyük ihtimalle bir de yabancı kaleci eklenecek ve geriye 3 kişilik boşluk kalıyor. ki bunlardan 2 si tribünde çekirdek yiyecekler.

    eğer drogba gelecekse bu çekirdekçilerden biri muhtemelen stancu olacak sakatlık olmadığı sürece. tabi bunların olabilmesi için neill, pino, kewell, cana ve insua'dan hiçbirinin kalmaması gerekiyor takımda. bunlardan kalacak olan var mı henüz bilinmiyor. hiçbiri kalmaz ise ; bu durumda orta sahada sertliğimiz azalmış olacak ve defansta pozisyon bilgisi yüksek, seri bir oyuncuya ihtiyacımız olacak. yani 11 e direk yazacağımız bir yabancı defansa ihtiyacımız olacak ve kulubede takıma sertlik katacak bir orta sahaya.

    ayrıca sabri'yi yedekleyecek bir adama ve böyle giderse de bir sol bek e ihtiyacımız olacak. yazdıkça yeni yeni transfer ihtiyaçları çıkmaya başladı amk nasıl olacak kafam karıştı.

    toparlayacak olursak ; drogba, kallström ve kaleci alınırsa ayrıca bir sağ bek, bir defans (yabancı), bir orta saha (sert) ve gündemde olduğu üzere ersan gülüm gibi bir oyuncu alınmalı.

    bunlar alındıktan sonra bile bitmiyor bence eksikler. culio arda'yı yedekleyebilir dersek aydın'ın da son haftalarda oynadığı gibi oynayarak kazım'ı yedeklemesi gerekiyor. tabi nasıl bir taktikle oynayacağız o da bu transfer konusunda önemli. valla kafam karıştı yahu, ne oynayacağımız belli değil ortada bir sürü isim dolaşıyor, en iyisi bekleyip görmek. umarım istediğimiz gibi bir takımımız olur diyerek bu gereksiz entry'i bitiriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın