• 148
    kendisi ligtv de 26 mayıs 2011 tarihinde yayınlanan futbol gündemi programında selçuk inan transferinde 'çay içmek' konusu ile ilgili ifadelerinin tarafına ait olmadıgını söylerek çok net bir sekilde yalan soylemiştir. tahmin ettiğim kadarıyla bizim sozlukte bu olayı ilk defa dile getirenler birisi bendim*. (bkz: #673218) nolu entry'de yazmıstım. aksam eve donus yolunda radyoda dinlemiş, cok rahatsız olmus ve bunu sozlukte ifade etmek istemistim.

    bugün kendisi bu olayı inkar ederken bile yalan yanlış seyler soylemis. bugün inkar ederken halil özer'in oldugundan bahsetmiş. bu ifadeleri ntvspor'da aksam saatlerinde yayınlanan çift forvet programında soyledi. normalde program partneri azılı fenerbahçeli ve malesef ki senelerce galatasaray muhabirliği yapmış halil ozerdir. ama o gun programda halil özer yoktu, onun yerine programın bir kısmına katılan haluk yürekli ile konusurken kendisi bu şekilde orgazm olmustu!

    peki o lafları ederken orgazm oldugunda aldıgı keyif guzeldi de, galatasaray bu kapagı kendisine taktıgında mı hayat kotu oldu da inkar ediyor. fenerbahçeli olmak ve islam cupi'nin buyukluk masallarıyla yetişmek insanda boyle bir problemli hafıza yaratıyor demek ki! yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın