• 739
    ülke sınırları içerisinde halihazırda bulunan tek spor kanalı iken* uyduladığı yandaş yayın politikası ile kendinden her geçen gün soğutmaktadır. kendilerinden beklentim, her takıma eşit mesafede kalıp daha büyük bir kitleye hitap etmeleri olacaktır ki bunu beklemenin de hayalperestlik olduğunu biliyorum. sebebi ise fenerbahçeli zihniyetin varlığı. bu kanal ortaya çıkmadan önce de başka yayın organları ile üzerimize saldırılar bulunuyordu şimdi görsel basın da ele geçirilmiş oldu.

    bir de sitemde bulunmak istiyorum; diyoruz ya telegol sürekli takım içerisinde kaos yaratan yayınlar yapıyor diye, ama her yayın gününde de sol tarafın en tepesine kuruluyordu. değerli galatasaraylılar'dan ricam da bu kanalı izlememeleri. bundan daha güzel verilebilecek bir tepki olduğunu düşünmüyorum. evet, ntvspor'dan başka bir kanal yok zaten ben de nba maçları için takip ediyorum. ama nba maçı yayını dışında 1 dakika bile açıp izliyorsam drogba'yı ali sami yen'de izleyemeyeyim, öyle büyük konuştum.

    nontvspor diyorsak tavrımızı da buna paralel olarak takınalım derim ben. bu zamana kadar yaptıkları taraflı yayınlar bir yana, selçuk inan transferi sonrası inatla yıllık ücreti yanlış beyan etmelerinde kesinlikle kasıt ve artniyet vardır. böyle omurgasız bir bünyenin yönettiği kanalı da izlemeyi doğru bulmuyorum. eminim, kendilerine gerek resmi yollardan gerek galatasaray sözlük'ten çok net tepkiler gelecektir.

    düzeltme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın