• 715
    ozur dilemesi gereken ama bunu yapması dusuk ihtimal olan kanaldır.

    bloga yazdım gerekeni, alıntılıyorum ama goruntuler ve linkler icin blogdan bakarsanız daha iyi olur, tembelligime geldi linklerle goruntuleri de sunmak.

    --- alıntı - http://www.artemiofranchi.net/...ceksin-ntv-spor.html ---

    gün geçmiyor ki bir yeni ntv spor skandalına daha tanık olmayalım. selçuk inan transferinde toplam maliyet için 18 milyon euro'dan bahsediyorlardı. beş sezonda toplamda alacağı paranın bu olduğunu iddia edip yanına bir de utanmadan emenike hiç yıllık ücret almayacakmış gibi maliyetinin 7+2 milyon euro olduğunu ima eden haberi koydular. sanırsın emenike yıllık ücret almayacak, sodexho ve akbil karşılığında oynayacak.

    neyse konuya dönelim, beş sezonda 18 milyon euro alacak dedikleri selçuk inan için galatasaray kamuoyu aydınlatma platformu(kap)'na bildirimde bulundu sabahın erken saatlerinde: profesyonel futbol oyuncusu selçuk inan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. bu sözleşmeye gore oyuncuya her bir sezon için 2.000.000 euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 euro ücret ödenecektir.

    selçuk inan 40 maç oynadığı takdirde toplam 600.000 euro ekstra ücret alacak. 2.5 milyon euro civarı bir ücret yani sakatlık-ceza gibi faktörleri eklersek. bu da beş yılda toplamda en fazla 12.5 milyon euro yapar.

    ntv spor haberi siler mi bilemem ama link burada. ha silmeleri halinde önlemimi aldım, postun fotoğrafı bu haberi içeriyor. yetmezse metni de bu:

    "ve selçuk inan galatasaray'da

    25 mayıs 2011 17:19 | ntvspor.net

    selçuk inan yarışını galatasaray kazandı. bu sezon gösterdiği performansla büyük alkış alan selçuk inan galatasaray ile anlaştı. anlaşma 5 yıllık... selçuk inan 5 yıl için 18 milyon euro ve artı maç başı ücret alacak."

    delikanlı gibi, adam gibi, çıkıp özür dilenecek mi bu konu hakkında? bağıra bağıra olayı "galatasaray kazık yedi, emenike 9 milyon euro'ya, selçuk 18 milyon euro'ya mal oldu" diye imada bulunan platform bu hatasını yazılı veya görsel olarak kabullenip bunu belli edecek mi yoksa her zamanki gibi unutturmaya mı çalışacaklar.

    siz unutursunuz, yandaşlarınıza unutturduk sanabilirsiniz ama galatasaraylıya unutturamayacaksınız. her zamanki gibi konuyu kapatıp geçiştiremeyeceksiniz. sizin yorumcunuz yine çıkıp üç gün önce xavi muamelesi yaptığı selçuk için galatasaray'a imza attıktan sonra "yanlış tercih demiyorum ama..." diye söze girecek, alıştık bunlara da, açık ve net böyle yalan haber girip manşetten resmi açıklamaya rağmen indirmemenize diyecek söz kalmadı artık.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın