• 44
    ''acısı ile tatlısı ile geçen sezonun son maçı'' tabirini kullanmak isterdim fakat galatasaray taraftarının bir nebze bile olsa hatırlamak istemeyeceği sezonlar listesinde başı çeken 2010/11'in son galatasaray maçı.

    her güzel şeyin bir sonu vardır derler de o son çabucak geliverir; bu sezonun sonu ise bir türlü gelmek bilmedi. biz demiştik ama bu dev yeniden kalkacak ayağa ve hiç olmadığı kadar güçlü olacak, düştüğümüz dipsiz kuyudan yukarılara doğru tırmanacağız demiştik. tüm galatasaraylılar'ın içlerinin umut dolu olduğu şu günlerde sezonun nihayet sonuna geldik. keşke biz de orda olabilseydik, gidecek oyunculara hoşça kal; imparator ve yeni yönetime hoş geldin diyebilseydik.

    pfdk ve tff bunu dememize izin vermedi. sebep olarak ise 14 mayıs 2011 gençlerbirliği galatasaray maçında taraftarımızın yaptığı küfürlü tezahürat gösterildi. oysa kendileri de çok iyi biliyorlar ki deplasman seyircisinin ettiği küfürden dolayı o takıma seyircisiz oynama cezası verilmez, verilemez. böyle bir duruma ben şahsen daha önce tanık olduğumu hatırlamıyorum, 1 kere beşiktaş yaşamıştı hafızam beni yamultmuyorsa. daha doğru ve mantıklı olacak ceza ise x adet maça o takımdan deplasman seyircisi bulunmaması cezası olabilirdi. tabi amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek, biliyoruz pfdk.

    son maçta türk telekom arena sessiz kalacak; yavan, tatsız bir maç olacaktır. gerek o stada gerek o takıma heyecanı da tuzu da tadı da katan bizler maalesef televizyondan izleyeceğiz bu maçı.

    fatih terim'in takımın başında olup olmayacağı sorunsalı mevcut; aman diyeyim, olmasın. biz, fatih terim ile yeni bir sayfa açmak için birleştirdik yollarımızı. bu 2010/11 sezonu kirli sayfasını henüz çeviremedik, arkamızda bırakamadık. fatih terim'i de o sayfaya bulaştırarak kirletmeyelim. takımın başında son kez bülent ünder olsun ve onu da diğer kirler gibi aramızda bırakalım. imparatoru yeni, beyaz sayfamıza, yeni sezonumuza saklayalım.

    pek bir değişiklik söz konusu olmayacak ama sezonu 7. bitirme şansımız var. eskişehirspor ve karabükspor rakipleri karşısında puan kaybedip biz kazanırsak ligi 7. basamakta tamamlayacağız. ligin ilk yarısında oynanan maçı ise 1-0 kazanmayı başarmıştık; (bkz: 19 aralık 2010 konyaspor galatasaray maçı)

    tek isteğim; bu maç, arda turan, harry kewell, lucas neill ve lorik cana için son kez galatasaray formasını giydikleri maç olmasın! ayrıca gerçekten nokta koyalım bu sezona, yeni cümlemize büyük harf ile başlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın