aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3422
    hani bir deyim vardır, nato kafa nato mermer. tam olarak öyle. millet hala gelmiş yakışıklılığından sempatisinden dem vurup kalmasını savunduğumuzu sanıyorlar. yanlış. külliyen yanlış. sen bu kadar boktan bir sezonda bu kadar ortasahasız bir takımda 25 maç oynayıp 7 gol atmış 4 asist yapmış bir adamdan konuşuyoruz. evet farkındayım bu sezon verdiği şeyler bir çoğumuza göre komik rakamlar olabilir lakin siz eleştiriyorsunuz ya bu adamı, yok neymiş kronik sakatmış, neymiş takıma faydası yokmuş yok efendime fazla maaş alıyormuş neymiş kontenjanmış. saçmalamayın allasen, az önce de bahsettiğim gibi bu kadar kötü bir takımla oynayan bir sezonda ki bu sezonun çoğunda ne misimovic vardı ne baros vardı ne elano vardı bu, işte böyle bir sezonun arkasından bu adam 25 maça çıkmış ki bunların 4'üne sonradan girmiş 9'unda da oyundan çıkmış. işte bu adam sezonun çoğunu ayhan'la sarp'la stancu ile falan oynadı. bütün yük adamın sırtına bindi. ama yine de her şeye karşın ne çıktı isyan etti ne de tek bir laf söyledi sahaya çıktı yapması gerektiği şeyi en güzel haliyle yerine getirdi.

    şimdi bu adamı senelik maksimum 1.5 milyon ki o kadar bile tutmayabilir, gibi türkiye'ye göre komik sayılabilecek bir ücrete karşın bu adamı elimizde tutmaz ve kendisinden uzun vadeli olarak yararlanmaz isek altyapı falan boş işler kapatalım dükkanı gidelim. veyahut kendisine bir teklif yapılsa hem altyapı koçu olsa hem de çıkıp futbolunu oynasa ikinci yarılarda son 30 dakikalarda güzel olmaz mı? hafta içi kendi antrenmanını yapar ara bulduğu zamanlarda gider altyapıda çocuklara gerek teorik gerekse pratikte dersler verir bence çok da güzel olur, niye olmasın? böyle adamlardan faydalanmasını bilmeliyiz. ha böyle de olmayabilir başka bir şey bulunur ama istenirse mutlaka bulunur.

    son olarak tekrar söylüyorum; bu adamın bu sene kadar belirsiz olmasının ve gitsin demesinin bir sebebi varsa o da bütün yükün kendisinin sırtına binmesindendir. ki bence belirsiz falan da değildi elinden geleni yaptı.

    edit: kimse hep 11 de çıksın demiyor, rotasyonda mükemmel bir oyuncumuz olur eğer kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın