aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3421
    eğer son maçını oynayacaksa bu akşam, maçın* seyircisiz olmasına edebildiğim tüm küfürleri ediyorum, son bir kez daha canlı kanlı izlettirmedikleri için bana onu. performansını, süreklilğini vesaire vesaire herkes konuşuyor zaten. yok öyle gülüşü, samimiyeti filan da demeyeceğim. kewell'ın benim için çok farklı bir yeri var.

    hagi'yi çocukluktan gençliğe geçtiğim yıllarda izlemek nasip oldu. hagi'den sonra galatasaray'a gelen hiçbir yabancıyı, kewell kadar benimsemedim ben. aynı zamanlarda oynayan ve hala takımımızda oynamasını umut ettiğim baros ile birlikte kalbimde yerleri apayrı oldu.

    kronik sakatmış... olabilir ama adam oynadığı hiçbir maçta "gol"den başka bir şey düşünmedi, oynattı, elinden geleni yaptı. bir kere olsun orda burda saçma sapan konuşmadı, galatasaray markasını yerlerde süründürmedi. stoper de oynadı, forvet de oldu, yedek de kaldı, ama formayı sırtına geçirdiği an verebileceği maksimumu verdi bu takıma.

    gider mi kalır mı bilmem. benim gönlüm doğru seçimlerle yabancı yedekler arasında kalmasından yana, sürekli ilk 11 oynamazsa zaten sakatlanması da daha zor. açıkcası takım kadrosuna baktığımda birçok yabancıdan daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. he illa kalsın diyenlerden değilim ama gidecekse de aslanlar gibi gitmeli, gönderilmelidir.

    işte bu yüzden son maçını (öyleyse eğer) seyircisiz oynaması içimi burktu. pankart açmalıydık, daddy cool çalmalıydı. bugün fantezi futbol takımında kaptan yaptım onu. umarım çıkar ve golünü atar, selamını çakar.

    bu ülkeye gelen en büyük değerlerden, kalitelerden biridir kewell. bunu bilip konuşmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın