aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3418
    oyun zekası en yüksek 3 oyuncudan biridir süper ligde. tekniği ve mentali de üst düzeydir. lakin sakatlanma eğilimi yüksek ve ilerlemiş yaşı sayesinde kafasındakileri tam olarak sahaya yansıtmakta zorlanmaya başlamıştır.

    eldeki veriler bunlar. kurulacak kadroya, hocanın kafasındaki sisteme göre kulübe için tutulabilir veya gönderilir. real madrid bile hamit gibi bir oyuncuyu kadrosuna katıyor. ilk 11 için mi? hayır. real madrid kulubesine hamit'ten iyi adam bulamayacak mı? illa ki bulur. bedava diye mi? hiç sanmam. belli ki futbol dışı unsurlara da önem veriliyor. peki neden bu illa griyi siyah yapma eğilimi? ultraslan başı bi bok attı ortaya, moda oldu. yakışıklı diye kalması isteniyormuş falan. kim böyle birşey söyledi? ben de götümden uydurur derim ki sen bu adam yabancı diye istemiyorsun, ırkçısın. saçmalamış olmaz mıyım? sonra sözlük neden birbirine girdi.

    velhasıl kewell'ın kalması gitmesi o kadar da önemli değildir. fakat zeki ve profesyonel adam bulmak zor futbolda. futbolcu olmasa da başka bir meslekte çok başarılı olurdu diyeceğiniz kaç insan var? real madrid mijatovic'i barcelona beguiristain'i zubizaretta'yı yakışıklı oldukları için mi sportif direktör yaptı? bu adamın 2-3 sene sonra alt yapının başında o çocuklara profesyonelliği 4-4-2'yi 4-3-3'ü en iyi öğretecek adam olduğunu görmek çok mu zor?

    edit: eski entry'lerde görülüyor ki varmış hakkaten aramızda sırf yakışıklı diye kalmasını isteyen arkadaşlar. ama bu kalmasını isteyenleri genellemeyi gerektirmiyor tabii. bazılarının argümanı vardır bazılarının yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın